Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell leszőrteleníteni " ott lenn " magamat az első szexnél hogy ne legyen ciki?
Elárulok egy titkot.
Nincs rá semmi szabály, sőt van amelyik pasi azt szereti ha szőrős, van amelyik meg azt hogy tök pucér
ha csontig leszeded az tuti tetszeni fog neki.
de ha húsig az is elég lesz.
amúgy....ti komolyan mindig mindent megbeszéltek a barátotokkal, ti így éltek, komolyan? hány szál szőr legyen a puncin, milyen pózban csináljuk, meddig emeljem fel a lábam, hányszor adatok csókot....úristen...ti komolyan ezt csináljátok? nincs önálló gondolkodásotok????
mindig mindent megkérdeztek és soha semmitsem csináltok magatoktól???
én pl már maga,tól is borotváltam a puncim, és mikor szexre került a sor se kérdeztem meg, hogy leszedjem,m vagy megnövesszem? később úgyis kiderül h mi tetszik neki. anélkül h egy lista kérdést tennék fel a barátomnak a szex előtt. olyan fehérneműt veszek fel, amiben szexinek áérzem magam, és nemkérdezem meg tőle, h figyiiii....te milyen színűt szeretsz??? itt hol a meglepetés??? a pasi egy előre eltervezett, komplett valamit fog kapni. ebbe semmi meglepi nincsen. később persze, megléehet tudakolni h mi a pasi kedvenc fehérnemű színe, és beszerezni egy olyat is. demost neogymár szex előtt még aztis megkérdezd h milyen színű fejhérnemű legyen rajtad.
legyenmáregykis spontaneitás, meg egykis saját stílus is a dologban. légy már egyénibb, és ne kérdezz meg mindig mindent, mert ez előbbutóbb baromi unalmas.
Én az első szexnél hagytam rajta szőrt, nem volt bozontos, de volt rajta, úgy ahogy egyébként voltam addig. Úgy voltam vele majd szól ha nem tetszik. Megvolt a dolog, utána mondta h ha nekem nem gond, akkor szedjem le mert neki úgy jobban teszik. Azt persze hozzátette h ő is leszedi ha nekem úgy jobban bejön. Elég jó üzlet volt, azóta szedjük mindketten.
Szóval ez akkor fog kiderülni h milyen a pasid ízlése! Addig hagyd úgy ahogy eddig volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!