Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire kell leszőrteleníteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell leszőrteleníteni " ott lenn " magamat az első szexnél hogy ne legyen ciki?

Figyelt kérdés
Mármint h mennyire szőrös az ami még jó..
2009. nov. 9. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Elárulok egy titkot.

Nincs rá semmi szabály, sőt van amelyik pasi azt szereti ha szőrős, van amelyik meg azt hogy tök pucér

2009. nov. 9. 16:29
 2/12 A kérdező kommentje:
És akkor hogyan derítsem ki h a pasim milyet szeret?:$
2009. nov. 9. 16:32
 3/12 anonim ***** válasza:
őőő KÉRDEZD MEG???o.O
2009. nov. 9. 16:33
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

ha csontig leszeded az tuti tetszeni fog neki.

de ha húsig az is elég lesz.

2009. nov. 9. 16:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Barátod, le akarsz vele feküdni.Talán bezsélgess vele erről is
2009. nov. 9. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
ha hagysz egy csíkot abból baj nemlehet. az általában mindenkinek tetszik. amúgyis többet szeretik a borotváltat mint a szőröset. aztán később álehet tárni a témára h a pasidnak mi tetszik.
2009. nov. 9. 16:36
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

amúgy....ti komolyan mindig mindent megbeszéltek a barátotokkal, ti így éltek, komolyan? hány szál szőr legyen a puncin, milyen pózban csináljuk, meddig emeljem fel a lábam, hányszor adatok csókot....úristen...ti komolyan ezt csináljátok? nincs önálló gondolkodásotok????

mindig mindent megkérdeztek és soha semmitsem csináltok magatoktól???

én pl már maga,tól is borotváltam a puncim, és mikor szexre került a sor se kérdeztem meg, hogy leszedjem,m vagy megnövesszem? később úgyis kiderül h mi tetszik neki. anélkül h egy lista kérdést tennék fel a barátomnak a szex előtt. olyan fehérneműt veszek fel, amiben szexinek áérzem magam, és nemkérdezem meg tőle, h figyiiii....te milyen színűt szeretsz??? itt hol a meglepetés??? a pasi egy előre eltervezett, komplett valamit fog kapni. ebbe semmi meglepi nincsen. később persze, megléehet tudakolni h mi a pasi kedvenc fehérnemű színe, és beszerezni egy olyat is. demost neogymár szex előtt még aztis megkérdezd h milyen színű fejhérnemű legyen rajtad.

legyenmáregykis spontaneitás, meg egykis saját stílus is a dologban. légy már egyénibb, és ne kérdezz meg mindig mindent, mert ez előbbutóbb baromi unalmas.

2009. nov. 9. 16:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
...sima suna! TISZTELET! ... de ha nagyon nagyot akarsz villantani, akkor a keresztneve kezdőbetűjét mintázod meg!...nekem is megtette egy lány...elnyerte a tetszésem:)
2009. nov. 9. 17:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen teljesen csupasz, az a legjobb.
2009. nov. 9. 17:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Én az első szexnél hagytam rajta szőrt, nem volt bozontos, de volt rajta, úgy ahogy egyébként voltam addig. Úgy voltam vele majd szól ha nem tetszik. Megvolt a dolog, utána mondta h ha nekem nem gond, akkor szedjem le mert neki úgy jobban teszik. Azt persze hozzátette h ő is leszedi ha nekem úgy jobban bejön. Elég jó üzlet volt, azóta szedjük mindketten.

Szóval ez akkor fog kiderülni h milyen a pasid ízlése! Addig hagyd úgy ahogy eddig volt.

2009. nov. 9. 17:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!