Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor a barátom elkezd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a barátom elkezd vetkőztetni, lekerül a bugyi és mondjuk megujjaz, hülyén érzem magam, hogy rajta meg rajta van az összes ruha. Honnan kell Tudnom, hogy esetleg őt is ki kell elégítenem?

Figyelt kérdés
Legutóbb levettem a felsőjét miközbe ujjazott.Meg ha én kiverném neki akkor minden ge**s lenne,nem?Nemtudom,hogy hogy tehetném boldoggá?A másik dolog meg az,hogy nem érezte amikor ki*yalt,és én elmentem,mondta h szóljak legközelebb,de hogy?
2008. júl. 5. 15:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%

Ha neked az ő kielégítése "kell", meg mosás kategória :s

Mondjuk míg ő levetkőztet téged, addig te is kibonthatnád őt a ruhájából és akkor máris nem kell a mosásra gondolnod.

2008. júl. 5. 22:10
 12/16 A kérdező kommentje:
De itt nem az a probléma,hogy olyan lesz a ruha..Hanem,hogy feltétlen ki kell őt elégítenem,miközbe ő engem?Mert eddig körülbelül 3x votlunk úgy együtt,hogy ő csinálta nekem,de én eddig neki semmit.ÉS hogy ciki az a szitu,hogy én meztelenül fekszem ott,ő meg ruhába ujjaz engem?
2008. júl. 5. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

Nem ciki, de jobban jársz, ha még az első szeretkezés előtt te is felfedezed a testét.

Gondolom, nem fog tiltakozni, a kölcsönös örömszerzés meg más, mint hogy téged kielégítenek.

2008. júl. 5. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem amikor vetkőztet, és pl eljutottatok oda, hogy rajtad csak bugyi van, akkor ne engedd h levegye, hanem kezd el te is vetkőztetni alsógagyára. amikor pedig elemntél ujjazás után, akkor mondjuk nézz a szenébe, fogd meg a farkát és meglátod h ki kell e elégítened v sem;)
2008. júl. 7. 15:31
 15/16 A kérdező kommentje:
Kösziii:) még írhattok,ha vmi ezsetekbe jut:)
2008. júl. 8. 13:48
 16/16 Mendus ***** válasza:
51%
Itt miért van szinte mindenki leszavazva? Fáj az igazság?
2008. aug. 5. 16:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!