Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek nyalták már ki a popsiját? Szó szerint.
Elöttem hsz-nek:
Te barátnőd jár a martonba?
Elég gáz, hogy ílyen büszke vagy arra, hogy 18 éves csajod van.. nekem 14 évesen volt.. sztem befoghatod a pofádat :D
Nekem nyalta ki barátom! Szerintem az anális szex egyik előjátéka az hogy nyelvével izgatja anuszom. És miért lenne szaga, íze? A puncinak is van szaga, íze. Sőt szerintem illúziórombolóbb az ha a pasin épp érezni hogy pisilni volt. Mert ugye nem mindig lehet zuhanyozni szex előtt (egy egy ellopott órában, gyorsan, ad hoc:)) Sőt! Már én is nyaltam ki a barátomat, miközben a farkával kezemmel játszadoztam. Nem ellenkezett! Sőt imádjuk együtt így csinálni! Odáig még nem értünk, ujjamat popsijába dugjam és megkeressem a prosztatáját, de ami nem késik az nem múlik. Lesz prosztatamasszázs is :)))
Egyébként a popsinyalás feltétele a határtalan bizalom, kitárulkozás a másik előtt. Ezt nem lehet mindenkivel, mindenhol.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!