Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek a karmolászást?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy véresre kaparjuk a bőrötöket, de előjáték vagy szex közben jól esik, ha végig húzzuk a körmünket rajtatok? Ez izgató vagy inkább illúzióromboló?2009. nov. 8. 21:35
1/21 anonim válasza:
engem felizgat, ha gyengéden csinálja mint mikor simogat!:D
HÚÚÚÚÚ:D:DD::P
2/21 anonim válasza:
Nekem olyankor mind1.... Egyébként meg nem a válasz. :D
3/21 anonim válasza:
Ha nagyon finoman, gyengéden történik, akkor esetleg belefér. Talán izgató lehet. De ne fájjon és nyoma se legyen!
4/21 anonim válasza:
nem...nem frankó arra ébredni, hogy úgy nézel ki, mint aki macskával hált
5/21 anonim válasza:
nem vagyok emos. egyértelműen illúzióromboló, biztos leállítanám a barátnQmet, ha elkezdené.
6/21 anonim válasza:
sorry, hogy irok mivel lány vagyok de pl. nekem a párom imádja ha karmolászom őt :) sőt ezzel nagyon sokan igy vannak :)
L/16
7/21 anonim válasza:
nekem bejön. Ha csak cirógat akkor az csikis, ha kicsit erősebben, az tetszik.
9/21 anonim válasza:
Gyakran végén amikor ő már elment misszionárrusban tolom, akkor karmolja a hátam és nagyon jó, közben nem is érzem milyen erősen csinálja csak a végén látom a szétkarmolt hátam:) Nem, nem vagyon emós, sem más ilyen önpusztítós szekta tagja.
24
10/21 anonim válasza:
Nekem sok anyajegy van a hátamon, ugyhogy ha szeretném se lehetne.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!