Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmmel 11hónapja vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel 11hónapja vagyok együtt. Én 16 éves srác vagyok ő pedig 15. Már történt egy s más de még nem feküdtünk le. Pedig nagyon szeretném, de ő mindig csak nemet mond. Baj van velem? Vagy miért nem, ha pettinget megg akar? Én a fiu voltam.

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha így folytatod, dobni fog, hova siettek, ha ő is akarja akkor, úgyis egyértelműen jelezni fogja, ne legyél ennyire kanos :)

17/F

2009. nov. 8. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs baj Veled, de Ő még nem érzi azt, hogy készen áll rá:) És ezzel semmi probléma...Ha szereted Őt, vársz, és nem nyaggatod. Amúgy okos lány lehet, ha nem ugrik bele egyből, hiába akarod te :)
2009. nov. 8. 21:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Utoirat: az egy s más mindig amikor kettesben tudunk lenni
2009. nov. 8. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
15%

Az, h te vagy a fiú rögtön lejött abból a részből, hogy "Én 16 éves srác vagyok". :P

A lányok a szüzességükön többet problémáznak, mint a NASA egy fellövésen. Szerintem a barátnőd (ehh... 15 évesen inkább csak barátkislány... :P) azon parázik éppen, hogy "legalább 16 akarok lenni" vagy hasonlón. Azt hiszi, hogy ezt nézi valaki.

Az a helyzet, hogy a lányokat akkor lehet ágyba vinni a legkönnyebben, ha felizgulnak. Ilyenkor van esélyed, hogy a saját szabályaikat áthágják. Nem tudom a te esetedben hogy lehetne ezt megoldani, de egy tipp: vegyél fel egy gumit és mond azt, hogy pettingelni szeretnél, úgy, hogy a fütyiddel simogatod. A gumi nyilván az előváladék ellen kell. Aztán óvatosan haladj a lyuk felé, azt is simogathatod, esetleg picit be is teheted... Lehet, hogy tiltakozni fog, de lehet, h nem.

ESETLEG így sikerülhet, ha addigra már nagyon fel van izgulva. Ha viszont erőszakoskodsz, akkor mindent elrontasz, szal ésszel. Nem megerőszakolni akarod, ugye? És sok sikert, mert hatalmas önuralom kell, h ne tedd be...

2009. nov. 8. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Légy türelmes...a legnagyobb ajándék, amit adhat neked...és úgy a jó, ha annak adja, aki igazán érdemes rá, szereti és megbecsüli! Ne türelmetlenkedj...elfog jönni az az idő, amikor készen fog lenni rá...!
2009. nov. 8. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Gyerekek vagytok mindketten. Hová siettek???
2009. nov. 8. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, gyerekek, de 11 hónap elég sok idő...

Mondjuk az írásod alapján te nem az érett 16 évesek táborát erősíted, szóval várjatok csak.:D

2009. nov. 8. 21:49
 8/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Én 15 voltam mikor először lefeküdtem a barátommal, bár mi akkor már majdnem 2 éve voltunk együtt. Elég rég ahhoz, h tudjuk sokáig együtt leszünk még :) és nem kérdezgette, h na mikor csináljuk.. Egyszer rákérdezett, én mondtam neki h még nem szeretném, utána nem kérdezte többet, rámbízta.(Pedig nem az a papucs típus) Elég hosszú ideig várt rám, tisztelem érte a mai napig. Pedig ő is biztos nagyon akart engem,de tiszteletben tartotta a döntésem. Lassan 5 éve vagyok vele:)

2009. nov. 8. 22:42
 9/9 anonim válasza:

Hát annyira nem gyerekek már,a mai világban örüljünk hogy a kérdés feltevője nem 12-13 év között mozog.

11 hónap tényleg elég sok idő,beszélj vele,mondd meg neki,hogy szereted és szeretnéd kényeztetni :P

2009. nov. 9. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!