Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb a Pina colada-s vagy a Cherry-s síkosító? Melyiknek van jobb íze és melyik nem ragad?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 19:36
1/4 anonim válasza:
Hogy az istenbe ragadna egy sikosító???
Az meg, hogy melyik a jobb, az attól függ, hogy a pinya koládát vagy a cseresznyét szereted-e jobban. ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Van, amelyik ragad. Talán neked még nem fordult elő, de ha utánaolvasol, akkor láthatod, hogy így van. Azért kösz
2009. nov. 8. 19:41
3/4 anonim válasza:
hát kedves első, az én tapasztalatom szerint kissé igenis ragacsos a cseresznyés... már annyira nem veszélyesen, csak a kezemen érzik még egy ideig, ha megtörlöm, akkor is [nem, eksön közben nem megyek ki kezet mosni].
a kérdésre válaszolva ízre nekem tuti a pina colada-s jönne be, de a párom nem szereti az ananászt, szóval mi a cseresznyésnél maradtunk. az kicsit édeskés, sőt, nekem elsőre olyan meggyes Fügyülős, vagy Garrone cherry íze volt... :D
4/4 anonim válasza:
Akkor sztem ti, a cseresznyés pillanatragasztót kentétek magatokra XDXD.....njo na muszály volt. Amúgy télleg így van, van amelyik szar és nyálkás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!