Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan, hogy a pasitoknál voltatok és rátok nyitottak a szülei vagy a tesói?

Figyelt kérdés
Mi történt?Nem volt ciki?Mit csináltatok utána?
2009. nov. 8. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát volt,a barátom az anyukájával él együtt,dolgozni volt de valami miatt hamarább jött haza.A barátom hátulról akciózott amikor benyitott,szerencsére nagyon jó fej az anyukája,csak ennyit mondott:Nyomjad neki Misi!és kiment,azóta is szoktunk nevetni rajta.
2009. nov. 8. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem is egyszer. Egyszer akció közben, akkor gyorsan egymásról le, és próbáltunk betakarózni. Anyja meglátott engem meztelenül... Másik alkalommal meg csak feküdtünk meztelenül és beszélgettünk, de én a hasán feküdtem. Anyja megint benyit, és meg felkapom a fejem és állítólag úgy nézett ki mintha előtte a farka lett volna a számban...
2009. nov. 8. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Bár én fiu vagyok, de a barátnőmnél voltunk egyszer úgy, hogy csak mi meg az öccse voltunk otthon, csak egy függöny van az üveges ajtó előtt, és az öccse végignézte, ahogy szeretkezünk. (13 volt akkor..., nem szólt a szüleinek)
2009. nov. 8. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem, de a legjobb barátai igen. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy 3 fej kandikál be az ajtón kíváncsian :D
2009. nov. 8. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
erre van a szoba ajtómon zár, ha nem lenne már nagyanyámtól kezdve, unokaöcsémig mindenki látott volna azt csinálni... :D
2009. nov. 9. 16:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt olyan,h párom hátulról tevékenykedett és a húga pont meglátta.Aranyos volt mert úgy csinált,mintha nem is vette volna észre....viszont nekünk égett a pofánkról a bőr rendesen.
2009. nov. 29. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:
öcsém nyitott ránk,egy világ omolhatott benne össze,tátott szájjal elhagyta a helyszínt,:)17/L
2009. nov. 29. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát majdnem:D szerencsére szorul az párom ajtaja, ezért az anyukája nem tudott bejönni. mondjuk tök sötét volt, hajnal 4 körül...

18/L

2009. nov. 29. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:

A 30-as mackó bátyus - szerencsére hideg volt, és a takaró félig rajtunk... Mi pár nap után már poénkodtunk rajta, de a pasim a szívére vette.

A hatéves unokahugi - szerencsére az ágy az ajtó mögött volt, mi meg gyorsak, szóval azt mondtuk öltözünk.

Anyu, pont abban a pillanatban, mikor kutyapózból kifeküdtünk - ő volt zavarban, mi csak nevettünk... Jellemző, hogy sosem jön be, kopog, még ha egyedül vagyok is itthon, de akkor csak úgy benyitott.

A nagymama - kukksötét volt és azt hitte alszunk, elvileg.

Apuka akció után békésen feküdve, miután bekopogott, és kérésünkre beleegyezett hogy kívül marad...

2009. nov. 29. 23:16
 10/10 anonim válasza:

aha ...egy szulinapi bulin a baratnom...csak paplant keresett...de amikor meglatta hogy mi folik ott kiment

...kinos volt utanna kimenni:O)

2009. nov. 29. 23:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!