Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk! MI a véleményete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! MI a véleményetek arról . Ha egy nő "kinyalja", kényezteti barátja anuszát?

Figyelt kérdés
Barátom imádja, én is imádom neki csinálni. Teljesen felizgat az amikor nyalogathatom ott is.
2009. nov. 8. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
2009. nov. 8. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
én nagyon szeretem a barátom , de mindennek van határa...
2009. nov. 8. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Azt hogy akaszd fel magad, vagy kérvényezd valamelyik kocnentrációs táborba a felvételedet. Tárt karokkal fognak várni, pont ilyenekre vadásznak.
2009. nov. 8. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy ilyen sznob, korlátoltak vagytok!

Kívánom, hogy a nőtök csak feküdjön hanyatt nektek! Ez kell a népnek, ez kell nektek! Hagyd magad előbb szabadulsz.

Eszetekbe sem jut az, hogy az élvezet miatt legyetek együtt?! csak a korlátolt agyatok!!

2009. nov. 9. 08:57
 5/7 anonim válasza:
50%

A férfiak igenis szeretik....

Az hogy te is meg a pasid is élvezi az a jó:)

2009. nov. 9. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Korlátolt sznob ez tetszik... Igaz én nem írtam még ehhez, de nekem is ez a véleményem, h mindennek van határa és az anális szex bármely formája biztosíték verő nálam, de főleg a nyalása... De inkább legyek korlátolt sznob, mintsem egy ribanc, vagy egy olyan csaj aki csak arra kell a pasijának, h minden beteges vágyát kielégítse, aki persze azonnal ugrik, mert ugye attól lesz "menő"...
2009. nov. 9. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
32%

Inkább vagyok korlátol sznob, de legalább tisztességes érzelmű fehér magyar ember!

Akkor menj el egy cigánytelepre, ott nincsenek korlátolt sznob emberek, sőt, azok annyira nem korlátolt sznobok, hogy ott rokonok között is menő az ilyen. ÉLjenek a nem korlátol nem sznob genetikai hulladék véglények.

Mint te is.

2009. nov. 14. 16:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!