Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit újíthatnék a szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit újíthatnék a szexben?

Figyelt kérdés
Másfél éve vok 1ütt párommal és naon jól működik köztünk a szex, de gondoltam újítanék vmit...23/L
2009. nov. 8. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
még egy lány???:)...
2009. nov. 8. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Vegyetek be egy malacot a játékba. Vagy bármilyen házi állatot.
2009. nov. 8. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyald ki a seggét.Komolyan.Minden második "ember" ezt csinálja.
2009. nov. 8. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Seggnyalás fúúúúj. És én fiú vagyok, de nem bírnám ha ezt csinálná a barátnőm blee.

Viszont izgathatod az ánuszát kézzel, az nagyszerű érzés. Szervezzetek be egy másik lányt, vagy egy másik pasit. Kötözd ki, kösd be a szemét, és ugyanez fordítva. Próbáljátok meg extrém helyeken (persze ha jó idő lesz), erdő, lépcsőház stb. Különböző pózokban, hátulról (punciba), állva, stb. Anál. 69. Vízben. Szextársasjáték (az ominózus érzékek kertje például letölthető). A legkülönbözőbb váratlan szituációkban közöld vele, hogy most azonnal le fogod szopni.

Kell még ötlet?:D

2009. nov. 8. 20:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha van még, csupa fül vok...:D
2009. nov. 8. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a váratlanság a legnagyobb adu az egészben: bármikor a fülébe búghatod, hogy ott, azonnal kívánod és a párodnak totál elönti az agyát a tesztoszteron. Esetleg egy este valami nagyon lenge öltözékben várod, így főzöl előtte, ő pedig hozzád se érhet valameddig (pl.: vacsora végéig), a desszertet akár magadon is szervírozhatod...a lehetőségek száma határtalan.
2009. nov. 8. 23:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos azt vettem észre, hogy ő ezt a váratlanságot nem feltétlenül szereti...eddig max házibuliban sikerült kihozni ebből bármit is, amikor megkértem, hogy jöjjön el velem a mosdóba naon kell pisilni, aztán végül ráébresztettem, hogy nem azért kellett velem jönnie, hanem épp ahhoz volt kedvem, hogy jó l1en neki...de így máshol nem igazán lehet rávenni ilyenekre...:(
2009. nov. 9. 08:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!