Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pisi szex az milyen? Vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pisi szex az milyen? Vagy a láb szex?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Ha beírod valami videós portálon megtalálod. Amúgy 1. hát rápisil, na. Undorító mint az állat. 2. Az még hagyján, lábbal kicsit kielégíti a csaj a fickót, fordítva undorító.

Szerintem hagyjad ezeket.:D

2009. nov. 8. 18:47
 2/7 anonim válasza:
0%
kipróbálom veled szívesen:)
2009. nov. 8. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:

nem utazok pisiben (sem), a lábszex meg nem akkora nagy show a BARÁTOM szerint. Szóval bocs.:D

de vicces vagy

2009. nov. 8. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:

A láb a test része és éppúgy lehet izgató sok ember számára mint más testrészek pl mell, popsi, has, nyak, stb tehát attól nem rosszabb, hogy kevesebben néznek úgy rá. Azért lehet izgató mert ritkán érintett terület épp úgy mint a nyak és nagyon érzékeny.

A pisi teljesen steril vízből + kevés használhatatlan ásványi salakanyagból tevődik össze. Azért tartják(már akik annak tartják, én nem, de nem ítélkezek mert ha jó nekik csinálják) a sex ezen formáját élvezetesnek, mert pszichológiai szempontból ilyen intim személyes dolgot megosztani és befogadni mérhetetlen összetartozást jelent.

2009. nov. 8. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyszerűen élvezi valaki betegesen az alávetettség érzést. Érdekes, én attól nem érezném a fergeteges lelki összekapcsolódást, ha lepisilni vagy lesz*rna, ez duma.
2009. nov. 8. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
a kettő együtt a legjobb. amikor úgy lerúgnak, hogy bepisálsz.
2009. nov. 9. 11:44
 7/7 anonim válasza:

Itt találhastz róla videókat:

[link]

hát...vélemény....nem sok, van aki ezt élvezi....

remélem segíthettem=)

2010. júl. 7. 23:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!