Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés-e a 16,5cm-s pénisz? A gond az, hogy alapállapotban nagyon kicsi, kb.6-7 cm. Strandon emiatt mindig cikinek érzem. A feleségem ugyan a merev méretemmel elmondása szerint elégedett, de egyszer elszólta magát, hogy az exnek 22cm volt…
Figyelt kérdés
Idén nyáron történt, hogy egyszer kijöttem a Balatonból, ami történetesen nagyon hideg volt, így a szerszámom a szokásosnál is kisebb volt. Nekem nem tűnt fel, de amikor ücsörögtem a parton, a feleségem diszkréten odasúgta, hogy takarjam el a fürdőnadrágom, mert most nagyon „picike a kukim”. Nem mondta, hogy ciki, de kvázi ez volt benne. Egy nagyobb baráti társasággal voltunk, tehát nem idegenek voltak körülöttünk. Utána finoman körbenéztem, hát tényleg kilógtam a sorból. Most ott vagyok, hogy a merev péniszem ugyan átlagosnak mondható, de az ismerettségi körömben már nem merek strandra menni, és bár elhiszem, hogy a feleségem ki van békülve a méretemmel, de mégis cikinek tartja társaság előtt, el tudom képzelni, hogy néha nagyobbról ábrándozik. Most akkor tényleg kevés?2009. nov. 8. 17:16
1/9 anonim válasza:
Kezd elegem lenni a farok méregetős kérdésekből.
2/9 anonim válasza:
Ha ki tudod elégíteni, akkor nem mindegy mekkora? Nagyobb volt az ex pasijának, valamilyen szinten biztos hozzászokott, de ezek szerint nem a farkad miatt van veled, tehát szeret. Szerezz neki továbbra is sok-sok éven át örömöt és ne aggódjál e miatt.
5/9 anonim válasza:
Talán válassz másik fürdőnadrágot.Úgyis divat a hosszabbszárú szörfösnadrág.
Ilyen egyszerű,ha Téged zavar.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes kommenteket, nekem ez tényleg probléma...
2009. nov. 8. 19:45
7/9 anonim válasza:
Normál méret. Ennyi. Nem tudom mit parázol ezen.
8/9 anonim válasza:
3cm es kell ahhoz hogy megtermékenyüljön a nő és egy 6cm es elég a nő kielégítéséhez az a 16.5 az bőven jó az átlag pénisz méret ugyanis kb 12cm
9/9 anonim válasza:
nyugodj meg egyáltalán nem kevés! az hogy találkozott már nagyobb pénisszel nem azt jelenti h a tieddel nem lenne megelégedve. Sok nőnek még rossz is ha olyan nagy a mérete. viszont legközelebb ha strandra mész ne ilyen feszülős fürdőgatyát vegyél fel hanem ilyen divatosabb tréninggatya szerűt amiben nem is látszik mekkora a szerszámod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!