Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a vastagság ami már megfelelő egy lánynak?
Figyelt kérdés
Arról kérdez itt mindenki, hogy elég hosszú-e a pénisze.
Tudom, voltak már olyan válaszok, hogy rugalmas, meg egy ujjal is csodákat lehet tenni, meg mindenki megtalálja a megfelelőt magának...
Vegyük úgy, hogy azokat már hallottam, lányok válaszaira lennék kíváncsi, hogy mekkora a számukra megfelelő.
Ismerőstől hallottam már olyat, hogy olyan vékony volt a fiúnak, hogy nem is érezte. És az olyan válaszokat sem várom, hogy nyugi lesz neked megfelelő...már van, nekem nincs is ilyen gondom, csak gondoltam megér egy kérdést ez is, ne csak mindig a hossz...
2008. júl. 4. 22:34
11/11 anonim válasza:
Sziasztok, van egy műsor esténként, ahol egy sexológus szokott kérdésekre válaszolni, nagyon érdekes dolgokat tárgyal meg a telefonálókkal és sok okosságot is, pl azt is elmondta többször is, hogy az átlagos penisméret 16 cm körül van, de fontos, hogy a nők hüvelye csak az első harmadában érez egyáltalán, ami naggyából 10cm, tehát 10cm fölött már gyakorlatilag mindegy mi van =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!