Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, álltatok már valakin, esetleg a párotokon?
Barátnőmmel tervezzük hogy kipróbálunk ilyen fetish dolgokat,mint lábimádás,dominancia és tervezzük ezt is.Az érdekelne,hogy akik csinálták már,mondják meg mennyire veszélyes,vagy ha az,akkor hogy lehet úgy csinálni hogy a lehető legkevesebb veszéllyel járjon.
Köszi!
Kínozni akarod?
Csak akkor fog neki örülni, ha mazohista. Kérdezd meg.
Félre érted,én fiú vagyok és a barátnőmmel beszéltünk ilyenekről hogy próbéljuk ki,és azért kérdem hogy akik csinálták lányok mit mondanak róla mennyire veszélyes.Mert ha azt mondják többen is hogy az,akkor lehet hogy azt kihagyjuk.
Több mindent ki szoktunk próbálni,most éppen erre esett a választásunk.
Pedig utánanéztem neten és bizony vannak olyan oldalak ahol tényleg rajta áll a lány.
Pl itt
www.cucciolopage.com
Ha rámész a video store menüre akkor ott csomó képet meg lehet nézni,és sokszor tűsarkú csizmában is vannak nem csak mezítláb.
Nekem még a hátamon sétálás is csak akkor élvezet, ha egyébként fáj. Ha éppen egészséges, akkor olyan semmilyen érzés...
Máshol meg ne nagyon sétálgasson, mert maradandó emlék lehet belőle. Szívleállás vagy egyéb törés... nyak környékén szinte garantáltan halálos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!