Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves lányok, szexeltetek már húsz-harminc évvel idősebb férfival? Ha igen, hogy jött létre és milyen volt?
én 17 évesen egy 34 éves pasival voltam...de én nem lettem felszedve, hosszú idő alatt alakult ki köztünk egy szexuális vonzalom és végülis én voltam az, aki kimondta... eredetileg csak barátok voltunk sokáig
nekem apakomlexusom is van/volt, azt hiszem, ez is közrejátszhatott, ugyanis épp az izgatott fel benne, hogy jóval idősebb, tapasztaltabb, és nem ő volt az első ilyen eset, 16 évesen egy 32 évessel voltam együtt először....mindkettővel élveztem, mert nagyon biztonságban éreztem magam mellettük...éreztem, h nagyon vigyáznak rám és óvatosak velem éppen a korom miatt. Nem akarták, h bármilyen rossz élményem legyen velük kapcsolatban, ami végigkísérne az életem során. Szóval a velük való szexet a bizalom,biztonságérzet és a gyengédség jellemezte, ahogy kell :) de ma már ezzel nem elégednék meg, nem vagyok már kislány, aki még csak kóstolgatja a szexet, még mindig arra vágyom, h domináns legyen a partnerem, de már nem feltétlenül kell, hogy jóval idősebb legyen, elég, ha a kisugárzása,viselkedése irányító
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!