Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tizenéves lányok, szexeltetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenéves lányok, szexeltetek már húsz-harminc évvel idősebb férfival? Ha igen, hogy jött létre és milyen volt?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Pedoooooo
2009. nov. 8. 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Rendes választ nem tudsz írni? Amúgy én is kiváncsi lennék erre. legaláb eltanulnám hogy lehet felszedni lányokat. Bár én még cak 24 vagyok.
2009. nov. 8. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

én 17 évesen egy 34 éves pasival voltam...de én nem lettem felszedve, hosszú idő alatt alakult ki köztünk egy szexuális vonzalom és végülis én voltam az, aki kimondta... eredetileg csak barátok voltunk sokáig

nekem apakomlexusom is van/volt, azt hiszem, ez is közrejátszhatott, ugyanis épp az izgatott fel benne, hogy jóval idősebb, tapasztaltabb, és nem ő volt az első ilyen eset, 16 évesen egy 32 évessel voltam együtt először....mindkettővel élveztem, mert nagyon biztonságban éreztem magam mellettük...éreztem, h nagyon vigyáznak rám és óvatosak velem éppen a korom miatt. Nem akarták, h bármilyen rossz élményem legyen velük kapcsolatban, ami végigkísérne az életem során. Szóval a velük való szexet a bizalom,biztonságérzet és a gyengédség jellemezte, ahogy kell :) de ma már ezzel nem elégednék meg, nem vagyok már kislány, aki még csak kóstolgatja a szexet, még mindig arra vágyom, h domináns legyen a partnerem, de már nem feltétlenül kell, hogy jóval idősebb legyen, elég, ha a kisugárzása,viselkedése irányító

20/L

2009. nov. 8. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
én láttam már három ilyen példát is, volt hogy több mint harminc volt a különbség. és pénz, pénz, pénz, pénz, pénz. :)
2009. nov. 8. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:
72%
Én 22 voltam, külföldön dolgoztam, mikor összejöttem 48 éves pasival, aki épp a hotelben turistáskodott. Egy szórakozóhelyen odajött hozzám, amikor én is arra gondoltam, hogy friss pipit szeretne a kecske, aztán beszélgetni kezdtünk. Tök jó volt, és amikor lelépett azt vettem éreztem, hogy "Mi a p.csa!" Másnap becserkésztük egymást, felvittem magamhoz, megtörtént a dolog, aztán másnap is együtt szórakoztunk, 3adnap is együtt voltunk aztán hazament. Fél év múlva mikor én jártam felé megint összefeküdtünk. Volt benne valami vonzó, ezen kívül nem hagytam, hogy fizessen helyettem, de nagyon meghatott mikor vacsit főzött nekem, amikor meglátogattam. A szex fenomenális volt!Ennyi tudok mondani dióhéjban. Azóta se volt hasonló kalandom és több idős sem. Neki szerintem nem volt kivételes eset
2009. dec. 18. 13:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!