Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szex után használtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szex után használtok valamit a hüvely tisztasága érdekében és, hogy a hüvely flórája ne boruljon fel?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy miket használtok szex után (persze, ha fogamzásgátlóval védekeztek). Úgy hallottam, hogy az ondó semleges kémhatása felborítja a hüvely savas kémhatású flóráját és ez gombás fertőzéshez vezethet!

Kérlek kort írjatok!

2009. nov. 7. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
a sperma lúgos, és azért nem csak spermiumok lövellnek ki, hanem a prosztata termel hozzá nedveket, hogy úgymond túléljék a savas kémhatást. ÁLtalában ez nem szokott problémát okozni a nőknél, de van aki mindenféle intim lemosót, meg tözlőkendő használ szex után, de szigorúan csak külsőleg. De hallottam olyanról is, hogy van aki allergiás a spermára, és viszket a hüvelye szex után.
2009. nov. 7. 23:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Jaj, elírtam... Igen, lúgos!

Gondoltam arra, hogy lehet ilyenkor használni intimzuhanyt, illetve nem tudom, hogy mennyir evan értelme Cicatrinida hüvelykúpot.

2009. nov. 7. 23:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Eleve nem értem miért gondolkozol ilyenek? Úgy érzed valami gondod van? Amíg nincs probléma, addig ne használj mindenféle csodaszert, mert lehet, hogy nincs is rá szükséged, és többet ártasz vele, mint használsz.

Üdv. 24/f

2009. nov. 8. 10:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért gondolkozom ilyeneken, mert már 1 éve problémáim vannak. És félek, hogy ez az oka... Már mindent kipróbáltam, de szinte semmi sem segít hosszútávon...
2009. nov. 8. 11:00
 5/8 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló is okozhat ilyen problémát, a síkosító is. Én egy nőgyógyásznál kaptam el a gombát, olyan vadul csinálta a rákszűrést, hogy utána véreztem. Nő volt, azóta csak férfi dokihoz járok.
2009. nov. 8. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
A gyógyszertárban lehet kapni irrigáló készüléket, és tejsavat is. Csak ezt szabad használni, és ritkán.
2009. nov. 8. 15:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Utána fogok nézni!
2009. nov. 8. 16:13
 8/8 anonim válasza:
sex után mindig lekell zuhanyozni, szerintem elég a tiszta viz vagy valami itim mosakodó
2009. nov. 8. 16:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!