Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen érzés, amikor belétek élvez a barátotok?
Fiúk és nektek milyen érzés a barátnőtökbe élvezni?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem elkezdeni a fogamzásgátlót, mindkettőnknek ez lesz az első. Nekem, hogy belém élvez, neki pedig, hogy csajba élvez.
Kiváncsi vagyok, hogy van-e minek örüljek, vagy nem is nagyon érezni?(a bunkó válaszokat hanyagoljátok, azért van az oldal, hogy kérdezzünk)
L, 19
2009. nov. 7. 20:02
1/9 anonim válasza:
Nem vagyok bunkó, én is csak válaszolok..
Ahogy mondtad a barátod most először fog csajba élvezni.. hát akkor bizony ő már tudja milyen ha most először élvez csajba.. ugyan az.. max a férfiaknak a segge kicsit szőrösebb, de amúgy nem sok a különbség..
Ahogy látom nem sok válasz jött még 10 perc alatt, ez azt bizonyítja, hogy az internetezők többsége még nem élvezett semmibe, max a kezébe.
Neked meg nagyon jó lesz, olyan mint amikor a pillanatragasztó rászárad az ujjadra, csak neked belül lesz ez és mivel a hámréteg a méhben kicsit vékonyabb, ezért jó eséllyel vigyázzba fogsz állni egy hétig.
Üdv,
Jó szórakozást!
2009. nov. 7. 20:14
2/9 anonim válasza:
A legfőbb előnye, hogy nincs megszakítás /f, a lány nem hinném, hogy a pumpáláson túl érez valamit közben magából a kérdezett dologból, nyilván rendes esetben már épp a saját gyönyörét éli eddigre..
2009. nov. 7. 20:15
3/9 anonim válasza:
Hát igen ezt nem jóhelyen kérded. Itt mindenki szűz vénlány. De szerintem nem csak az élvezés hanem az egész sokkal job lehet gumi nélkül. Nincs köztetek semmi.
2009. nov. 7. 20:20
4/9 anonim válasza:
ha nem lesz előtte orgazmusod, neked olyan érzés lesz, mint akit kihasználtak, a pasinak jó érzés.
Úgyhogy gondold meg jóóóól.
2009. nov. 7. 20:21
5/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, életem első orgazmusa így volt, hogy a srác közben belémélvezett. :) Maga a tudat is csodálatossá teszi az egészet... én nagyon szeretem :)
2009. nov. 7. 20:25
6/9 anonim válasza:
Én sem próbáltam még ki, de biztos vagyok benne hogy jobb. Márcsak ha abból indulok ki, mondjon bárki bármit, de a barátnőmmel már gondolkodtunk rajta hogy fogamzásgátlót irasson és el is indult, de én beszéltem le, mert félek hogy ha babát akarunk nem fog összejönni emiatt. Párszor bátor voltam és szexeltünk védekezés nélkül (megszakítás, ami nem védekezés), nem esett teherbe, de nem ajánlom, mert teherbe eshetett volna. És sokkal jobban élveztük mindketten! Akarnánk babát is, de nincs meg a normális anyagi háttér egyenlőre, ha becsúszna akkor boldog és szegény apa lennék. Tehát a kérdésedre válaszolva biztos vagyok benne hogy a p.ncinak is egy jó érzés a "forró" sperma belehatol.
2009. nov. 7. 20:32
7/9 anonim válasza:
Nem bátor voltál, hanem buta. És nem egyenlőre, hanem egyelőre. Valamint, én sem vállalnám be a gyereket, amíg nincs meg a megfelelő keret hozzá, nem örülnék neki, ha becsúszna.
2009. nov. 7. 21:39
8/9 anonim válasza:
Amit érezni fogsz az maximum a lüktetés :) Meg aztán a kellemetlen érzés hogy utána egy ideig folydogálnak majd ki a dolgok belőled :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!