Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van hogy szex elején...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy szex elején mindig fáj? Pedig nedves.

Figyelt kérdés
Csak kb 1 percig fáj, utána már élvezem. De nem kéne fájnia. Baj van velem?
2009. nov. 7. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs baj veled,ez természetes:)
2009. nov. 7. 19:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinél így van? miért?
2009. nov. 7. 19:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Meg az a kérdésem lenne hogy 1 kádban akarunk fürdeni, de félek hogy terhes leszek, mondjuk az előnedv valahogy belémúszik, vagy akármi. Kockázatos ezt kipróbálni?
2009. nov. 7. 19:08
 4/9 anonim válasza:

az első kérdésre a válasz: taéán azért, mert nem vagy teljesen ellazulva. csak közben lazulsz el...

am nincs baj veled.

2009. nov. 7. 22:29
 5/9 A kérdező kommentje:
20:01 : én is rögöhök a kommenten:DD De nem igazán értelek.
2009. nov. 7. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:

szia,az első válaszoló vagyok.

Ez teljesen természetes dolog nem ellazulás kérdése én pl alapból szük vagyok és fáj az amikor beteszi hiába vagyok nedves,tehát ne aggodj ezen a legtöbb embernél igy van!és nem értem mért nevetnek ki a kádas dolog miatt,ez itt a kérdések oldala mindenki azt kérdez amit akar.Tehát ha egy kádban fürdötök és nem szexeltek csak fürdötök akkor nem lehetsz terhes de ha már van vmi elöjáték szerü akkor valóban terhes lehetsz,jobb félni mint megijedni!Ugyhogy olyankor huzzon óvszert vagy gyertek ki a kádból.Nekem volt ilyen barátnőm aki igy esett teherbe hogy fürdőkádban csinálták.De ha csak fürdötök együtt attol nem lesz semmi bajod.

2009. nov. 8. 01:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Az egy kádban fürdés azért elég veszélyes, sose lehet tudni, belőle kijön, a vízben pedig beléd átmegy. Ha nem akarsz kockáztatni, akkor ne fürödjetek együtt.
2009. nov. 10. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Na, kipróbáltátok már az egy kádban fürdést?
2009. nov. 12. 20:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Miért kérdezed? Még nem, de szerintem kockázatos is kicsit, majd lehet pár év múlva.
2009. nov. 13. 20:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!