Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anál szex során is épp úgy el lehet menni mint a rendes szexnél?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 17:36
1/4 anonim válasza:
Van aki élvezi, van aki nem. Van, aki el tud menni és van, aki nem.
2/4 anonim válasza:
ellehet menni, de neméri meg.
netudd meg h utána milyen furán érzed magad ott hátsófertály tekintetében....leírhatatlan:D meg szaris :D
3/4 anonim válasza:
Nem egyértelmű a kérdés.
A fiú szemszögéből vagy a lányéból?
A fiú biztos el tud élvezni, ha azt veszem, hogy spontán magömlés is létezik úgy, hogy nem is tud róla.
Hallottam már, hogy lányok az anális szex közben orgazmust éltek át, hogy aztán kézzel segítettek e rá, azt nem tudom.
4/4 anonim válasza:
Én már több lánnyal szexeltem análisan és eddig mindegyiknek volt orgazmusa. Ha jól csináljátok (oda figyelsz párodra, ellazultok stb) és mind ketten akarjátok és élvezitek, akkor nagyon nagy a valószínűsége, hogy elélvez a csaj. Persze hallottam olyat is, hogy nem tud elmenni anális szex közben, de ugye az se baj végül is van más módszer arra, hogy a csaj elmenjen. Persze ha csak most próbálod ki először ne is várd, hogy sikerülni fog elsőre, sok gyakorlat kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!