Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyek! Szoktátok kielégíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Szoktátok kielégíteni (orálisan) a párotokat, hogy semmi apropo csak mert kedvetek van hozzá vagy mert azt kívánjátok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam, de a barátom csak néha engedi :-( pedig néha csak úgy megkívánom, mindenféle viszonzás nélkül, de sajnos csak néha engedi meg :-(
2009. nov. 7. 17:27
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Nem, csak ha megkér rá.
2009. nov. 7. 17:31
 3/12 anonim ***** válasza:
én imádom csinálni MAGAMTÓL IS ÉS HA MEGKÉR IS,BÁR SOK ESÉLYT NEM HAGYOK A KÉREGETÉSRE:)17/L
2009. nov. 7. 17:35
 4/12 anonim ***** válasza:
szoktam:) azt nem mondanám, h napi rendszerességgel rám jön, hogy hú de lesz.nám, de néha igenis letámadom:) minden apropó nélkül, vagy olyankor, ha nekem épp megvan. szeretek neki örömöt szerezni:)
2009. nov. 7. 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Persze, szoktam. Sokkal jobban élvezi! :) Amúgy is szeretem, ha örömet tudok okozni, annak ellenére is, hogy ő ezekben a helyzetekben nem viszonozza. Az ilyen esetekben van, hogy meg sem engedem a viszonzást. Az Ő öröméről van szó :). (Van, amikor fogadást kötünk, és a győztesé lesz az élvezet:)).
2009. nov. 7. 17:40
 6/12 A kérdező kommentje:

Szexben előjátékban vagy 69-ben nincs baj meg azt mondja szereti de úgy spontán nem jut eszébe vagy nem csinálta még.

Ha magátol sosem csinálja nem bunkóság megkérni rá?

2009. nov. 7. 18:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Vagy mondani neki,hogy én szeretném
2009. nov. 7. 18:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem.

Számomra az orális szexnek az előjátékban van helye, én ilyet sose csináltam, hogy mittudomén, egy házibuliban becsukódzkodjunk a fürdőszobába, és ott leszopjam. Főleg viszonzás nélkül, kizárt! A szopás a férfinak jó,nekem nem az, hogy rossz, de közömbös érzés. Ha már sor kerül rá, én is követelem a magamét, és ettől nem hiszem, hogy rossz lennék! :P

Belegondoltam a kommentben megfogalmazott kérdésedbe. Hülyén is vette volna ki magát a szitu, hogy mondjuk filmet nézünk vagy akármi és akkor spontán megkérdezte volna a barátom, hogy "leszopsz?" Érdekes, velem nem is jutott eszébe senkinek, hogy ilyet felvessen, mármint csak úgy! Ennek az a rendje-módja, hogy ha akarsz tőle valamit, kezdeményezel, és mindkettőtöknek legyen jó! :)

2009. nov. 7. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
igen.
2009. nov. 7. 18:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, szoktam. És meg is szokott kérni rá (ritkán). Nem zavar egy kicsit sem, hogy AKKOR nem kapom vissza, hisz tudom, hogy amikor alkalom van/lesz rá, 1000x visszakapom a kedvességem. És különben is imádom a "kis drágát".

25 L

2009. nov. 7. 18:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!