Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Szoktátok kielégíteni (orálisan) a párotokat, hogy semmi apropo csak mert kedvetek van hozzá vagy mert azt kívánjátok?
Szexben előjátékban vagy 69-ben nincs baj meg azt mondja szereti de úgy spontán nem jut eszébe vagy nem csinálta még.
Ha magátol sosem csinálja nem bunkóság megkérni rá?
Nem.
Számomra az orális szexnek az előjátékban van helye, én ilyet sose csináltam, hogy mittudomén, egy házibuliban becsukódzkodjunk a fürdőszobába, és ott leszopjam. Főleg viszonzás nélkül, kizárt! A szopás a férfinak jó,nekem nem az, hogy rossz, de közömbös érzés. Ha már sor kerül rá, én is követelem a magamét, és ettől nem hiszem, hogy rossz lennék! :P
Belegondoltam a kommentben megfogalmazott kérdésedbe. Hülyén is vette volna ki magát a szitu, hogy mondjuk filmet nézünk vagy akármi és akkor spontán megkérdezte volna a barátom, hogy "leszopsz?" Érdekes, velem nem is jutott eszébe senkinek, hogy ilyet felvessen, mármint csak úgy! Ennek az a rendje-módja, hogy ha akarsz tőle valamit, kezdeményezel, és mindkettőtöknek legyen jó! :)
Igen, szoktam. És meg is szokott kérni rá (ritkán). Nem zavar egy kicsit sem, hogy AKKOR nem kapom vissza, hisz tudom, hogy amikor alkalom van/lesz rá, 1000x visszakapom a kedvességem. És különben is imádom a "kis drágát".
25 L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!