Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha a barátnőm nem szokta becsukni a szemét csókolózás közben, de még szex közben se? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2008. júl. 4. 14:44
1/7 anonim válasza:
Nem gáz, ha pl közben nézi a nyakad az nagyon izgató közben. Szex közben meg jó mindent látni nem?:P:D
2/7 anonim válasza:
Hallottam egyszer valahol: "Sose bízz abban, akinek nyitva van a szeme csókolózás közben" Én ezt vhogy így is gondolom.. nem éli át, amúgy! Nem tudja elengedni magát. Vedd csak rá, h legyen szíves becsukni a szemét. AZ én barátom is anno, sokszor nyitva tartotta, de ez így nem az igazi..
3/7 anonim válasza:
Nyitott szemmel hülye érzés smárolni, de a szex az teljesen jó, ha nézed közben a párod reakcióit, mellét, meg az aktust :D
4/7 anonim válasza:
ha téged ez zavar, akkor gáz, ha nem zavar, akkor meg nem az.
nem is értem a kérdést...
5/7 anonim válasza:
Csókolózás közben engem zavarna, ha nyitva lenne a barátom szeme (szerencsére nem szokott ilyen lenni :) ).De mondd neki, hogy úgy jobb lenne...Szex közben viszont az lenne a furcsa ha végig csukott szemmel lenne..:DMondjuk, azért ha az "élvezettől" csukja be a szemét, az még izgató is...:PViszont, az is amikor látod a másik testét.
7/7 anonim válasza:
Abban tényleg lehet vmi h ha csók közben nem csukja be a szemét akkor nem lazul el annyira,nem adja át magát az élvezetnek.Viszont szeretkezés közben tényleg izagtó ha nézed h mit csinál.Már csak azért is ,mert abból is látod h amit csinálsz azt élvezi e és ha látod az arcát közben az izgató.Én pl imádom nézni ahogy szopogatja a mellemet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!