Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kb 1 hónapja nem szeretkeztünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 1 hónapja nem szeretkeztünk a bnőmmel, mert mütétem volt! így neki is könnyeb eljutni az orgazmusig?

Figyelt kérdés

úgy értem a kérdést ha már nagyon kivagyunk éhezve és nemsoká bekövetkezik.úgyahogy a fiúknál a hiány miatt hamarabb elmennek,ez a nőknél is így van??

bocsi ha kicsit érthetetlen a kérdés!

2008. júl. 4. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
tisztázzuk a kérdést. volt egy műtéted. miért menne el a barátnőd hamarabb ettől? milyen műtéted volt, ha megkérdezhetem? egy fiú akkor is hamarabb elmegy, ha a lány is ki van éhezve. a lány nem csak ugy hipp-hopp elmegy, annak idő kell akkor is, ha ki van éhezve.
2008. júl. 4. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Értehető a kérdés! :) Ez attól is függ mennyit maszturbálhatott ez idő alatt:P:P Ha nem nyúlt magához, szerintem ő is eléggé kívánhatja a szexet, de ez nem azt jelenti, ha nem izgatod fel annyira, hogy elmegy... Ha jó vagy az ágyban akkor tuti elmegy. :D Azért a csajok másképpen működnek, mint a pasik!
2008. júl. 4. 13:25
 3/8 A kérdező kommentje:

félre értette az első hsz íro!

frenulotómia mütétem volt és nemsoká rendbe jövök remélem akkor lessz egy kis attack!

és a barátnőm nem maszturbál!

2008. júl. 4. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira egyénenként változó, hogy jobb, ha bevallod neki, már annyira kívánod, hogy valószínűleg nem fogod sokáig bírni.

Az előjátéknál segíthettek egymásnak, az meg tőled függ, hogy inkább eleve kétmenetesre tervezed-e az együttlétet.

2008. júl. 4. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Mikor a barátom hazajött 2 hét után, ő tényleg elment hamarabb, de én semmi különöset nem éreztem, sőt, talán még meg is szoktam, h nincs :S
2008. júl. 4. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Én lányként azt mondom, hogy ha még mindig be van rád indulva, akkor tuti, hogy oltári nagyot fogtok szexelni, és szerintem lehet, hogy tényleg hamarabb el fog élvezni (ő is) :)
2008. júl. 4. 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:
az en ex pasimat is mutottek ezzel es eleg sokat vartunk mire ujra csinaltuk,en nem masztiztam es en is igen hamar elmentem,rovid de oriasi sex volt......a regi szep idok:(((((
2008. júl. 5. 15:04
 8/8 A kérdező kommentje:

letudnád nekem írni kicsit részletesebben?

hogy kb hány hétig hónapig nem volt sex?meg ilyesmi

2008. júl. 8. 18:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!