Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szerepjátékot játszottatok már? Ötletek?
Figyelt kérdés
Mi nem rég kaptunk rá az ízére. Egyelőre próbálgatjuk a szerepeket. Sokkal színesebb így és sokkal nagyobb eséllyel jutunk mindketten a csúcsra. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
- orvos-beteg
- részeg lány, akit a diszkóban szedett fel és ágyba hurcolt
- cukrosbácsi-kislány (amúgy nem pedofil a párom!)
- kisfiú, kislány, akik egymás nemi szervére kíváncsiak
- szexrabszolga
- megkötözés
2009. nov. 6. 10:10
1/13 anonim válasza:
Nem szeretem a megrendezett szerepjátékokat, úgyis lekerül a jelmez aztán ugyanolyan mint máskor.
Sokkal jobb ha a csajom nem csak eljátsza a takarítónűt, hanem tényleg takarítás közben mászom rá.
2/13 anonim válasza:
- kisfiú, kislány, akik egymás nemi szervére kíváncsiak
Azt hittem, ilyen csak nekünk jut eszünkbe, de ezek szerint tévedtem :D
3/13 A kérdező kommentje:
Az az izgi ebben, hogy tök spontán jön a dolog. Egyszerűen csak elkezdek bizonyos szerepben játszani. Improvizálva sokkal izgibb, mint előre megbeszélve, hogy ki, hogy...
2009. nov. 6. 11:00
4/13 anonim válasza:
játszátok azt, hogy felszedsz egy idegen pasit, a barátod meg a sarokból figyelve veri a farkát, miközben ordas módon reszelteted magad. :D
5/13 anonim válasza:
Nálunk a bika és a buta tehenészlány volt a legjobb.
6/13 anonim válasza:
Én nem tudom ki mit lát ebben az egészben, de nekünk valahogy nem jön be! Teljesen egyet kell, hogy értsek az első hozzászólóval!
7/13 anonim válasza:
Nálunk komoly szerepjátékok vannak, HP-vel meg mindennel, amik kiterjednek a szexre is (ezt nehéz elmagyarázni, de csinálni annál poénabb :D) lévén mindketten videójátékosok :)
8/13 anonim válasza:
Én 18 vagyok a párom 34.Mi azt szoktuk játszani,h. ő az apukám.Nem vagyunk betegek,sem pedofilok. :D De ez valahogy felizgat minket.A valóságban undorítónak,elképzelhetetlennek találom ezt a dolgot. Mást még nem próbáltunk ki,elég szégyenlősek vagyunk.:P
9/13 cynic válasza:
11:38 Mehetek veletek raidelni? :D
10/13 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz, mi is azt játszuk hogy ő az apukám,és mikor ilyeneket mond hogy apu mindjárt belédcsusszan...Az annynira beteg és izgató,nagyon kicsapja nálam a biztositékot:D De természetesen a valóságban tényleg undorító és szánalmas. A másik ami nagyon beteg, hogy az ölembe veszem és azt mondom neki hogy ő a kisfiam és hogy anyuka most leszopdossa a kukiját:D Bár ezen inkább nevetünk mint hogy izgató legyen, de azért leírtam ezt is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!