Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Imádom amikor a párom több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom amikor a párom több ujjal ujjaz, de közben rettegek, hogy kitágulok. Hogy érjem el, hogy ne gondoljak erre?

Figyelt kérdés
Tök izgató egy ujjal is, de néha van kettő, mostanában három is. Tök jó érzés, de közben sokszor mondom a páromnak, hogy inkább vegye ki, mert mi lesz ha nagyon kitágulok?! Eddig fájt néha a kettő is, most meg szinte tök simán becsúszik, persze nem egyből, hanem kellő izgatás után. És már kétszer volt bennem 3ujj is. Tudomhülye vagyok, a párom is ezt mondja, de mégis előttem vannak a rémképek...
2009. nov. 5. 20:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Vissza fogsz szűkülni, úgyhogy nyugodtan mehet 3 ujjal is ha élvezed ;)
2009. nov. 5. 20:52
 2/17 nicol90 ***** válasza:
93%
Nekem volt olyan,hogy 4 ujjal ujjaztak és semmi nem történt!Nem kell attól tartanod,hogy kitágulsz én is összeszűkültem annyira amennyire kellett!
2009. nov. 5. 20:55
 3/17 anonim ***** válasza:
46%
Hát ha sokszor csinálja, akkor ezek nem csak rémképek lesznek...Minél több ujjal csinálja, annál jobabn tágul a hüvely. Elöbb utóbb kicsit összemegy, de ha nem telik el annyi idő két ujjazás közt, akkor a hüvely se tud visszaalakulni teljesen.
2009. nov. 5. 20:58
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
20:58as voltam: de ehhez peresze nagyon sok idő kell, a hüvely rugalmas dolog!
2009. nov. 5. 20:59
 5/17 Andrewka ***** válasza:

pc izmok torája segít. ráadásul a barátod is élvezni fogja az eredményt

22/f

2009. nov. 5. 21:03
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Kétszer is elolvastam a kérdést, megnéztem a kategóriát, de számomra sem az nem derül ki, hogy nő a kérdező, sem az, hogy a nemi szerv az izgatás tárgya... :)
2009. nov. 5. 21:07
 7/17 anonim ***** válasza:

Nyugi semmi gond nem lesz, élvezd nyugodtan. Nekem volt olyan barátnőm, akit elkezdtem ujjazni, először 1-2 új, aztán baromira élvezte 3-4, aztán csuklóig bement, hihetetleneket élvezett. Aztán simán megdugtam.

Azon a lyukon fog egy 10cm átmérőjű 50 centi hosszú gyerek is kibújni.

Ujjazhatnak akármennyit, vissza fogsz szűkülni.

Ha igazán boldoggá akarod tenni a párod eddz PC izomra, és akkor ha elengeded magad, annyi ujjal kényeztetnek, amennyi csak befér, ha meg ráfeszítesz, egy ceruzát se lehet kihúzni.

2009. nov. 5. 21:08
 8/17 anonim ***** válasza:
9%
ma 21:07 - rajtad kívül mindenki értette miről van szó
2009. nov. 5. 21:09
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
21:07 A válaszod a mai nap mindent visz !!!!!!!!!!!
2009. nov. 5. 21:19
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
21:07 .... igazad van, lehet szájba is ujjazni :)
2009. nov. 5. 21:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!