Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két éve szültem, azóta rajtam van 12-15 kg plussz. Ez lehet az oka annak, hogy a párom inkább elvégzi magának és havonta kb. csak egyszer szeretkezünk?
Nem tudok lefogyni. Sokat éjszakázom, az energiát csokiból, sütikből merítem. Hiába tudom, hogy nem kéne sokat egyek, nincs erőm erre is figyelni.
Mit tennétek helyemben lányok?
Ti férfiak mit gondoltok miért csinálja külön a párom és mit tudnék változtatni, hogy jobb legyen?
esetleg írhattok tapasztalatokat is.
Valószínűleg azért csinálja magának, mert már nem vonzódik hozzád szexuálisan.
21/F
Hát, elég gyík a párod. A közös gyermeketekben ment tönkre a tested.:(
Szerintem sportolj valamit, tudom, hogy gyerek, munka mellett nem könnyű, de ha leamorziálod magad, és nem törődsz a testeddel, később nem fogod tudni az egészségedet vissza szerezni.
Hagyd el a kenyeret, és a cukros italokat, már azzal hihetetlent fogsz fogyni 6-8 hét alatt.
Egy kis mozgás, kerékpárral melóba járás, vagy 30-60 perc séta a gyerkőccel/kutyával, és pár hónap alatt a verseny súlyodon leszel.
Köszi a válaszokat. Akarta a gyereket és nem is mond semmit csak szexuálisan megváltozott a viselkedése.
Igyekszem kevés szénhidrátot enni, de sokszor nincs időm gyümölccsel helyettesíteni, mert azt meg kell mosni, pucolni, stb. erre csak késő este lenne időm amikor már végképp alig van energiám. Sportolni elkezdtem, de sajnos attól még a striák, és egyéb nyomok csak maradnak a testemen. Szóval a régi már sosem leszek. Valószínű ha fogyok sem biztos, hogy idővel újra kívánatossá válok számára. Szerintem sok férfi nem gondol arra, hogy mennyire megváltoztatja a feleségét (testileg, de lelkileg is) egy kihordott terhesség, mivel a nők sem tudják előre. És hiába, hogy imádja a gyerkőzőt ő is, attól még nem valószínű, hogy a nő szebb lesz számára (általánosan és az én esetemben is)
Na ez van, kiváncsi voltam a véleményetekre, hogy valóban ez lehet-e a problémánk hátterében, köszi még1x a válaszokat.
Szerintem pedig egy nő figyeljen a testére. Ez mindennél fontosabb, nem csak a férfiak miatt. Alapvető probléma, hogy a nők nem gondolkoznak előre. A végén meg jön a kapkodás, amikor már késő. Igen baromi nehéz lesz leadni a felesleget, és nem is lehet úgy hogy csak kevesebbet eszel blabla ... mert meg fog ereszkedni a bőröd stb... Nem lesz olyan a hatás, amilyet szerettél volna, és csak elveszi a kedved és önbizalmad. És igen már terhesség mellett, sőt előtte is tornázni kellett volna, nem osztalak csak mondom, hátha más előbb észbe kap. :) Az meg, hogy sütiből meg csokiból nyered az energiát hülyeség, valószínűleg rászoktál, mert finomak. És igen, neked is sokat kell változtatnod, ha szeretnél újra vonzó nő lenne, és visszanyerni a férjed kíváncsiságát!
De egyébként az sem árt, ha beszélsz vele erről, lehet teljesen más dolog van a háttérben. Az meg, hogy magának megcsinálja a dolgot, egyébként semmi különös nincs benne.
Úgy látom még mindig hp vagy, attól h most elmegy éjszakázni megérti h miért nem tud mgával foglalkozni,de ettől még nem fogja jobban megkívánni, ez msot olyan h ott van mondjuk egy down kóros, értem én h beteg meg nem tehet r stb, de ettől még nem fogom megkívánni
Szal most azért ha egy pasi nem kívánja a feleségét és ennek az oka az h a külső megváltozott nem a pasi tehet....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!