Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elítélnétek? Barátommal már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélnétek? Barátommal már 2évevagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de a szex nem jó, mert mindig hamar elélvez, és nem elégít ki. mostanában sokat gondolok arra h milyen lehet egy másik fiúval szexelni, és lenne is akivel tudnék. Megtegyem? :S

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 20:08
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
18L vagyok, ez lemaradt.
2009. nov. 5. 20:10
 2/22 anonim ***** válasza:

Ahelyett hogy itt siránkozol, tehettél volna valamit abba a 2 évben..

Én 5 percről edzettem fel páromat 30 percre.. Neked miért ne menne?...

2009. nov. 5. 20:10
 3/22 anonim ***** válasza:
Hogy éreznéd magad a barátod ha egy másik lánnyal feküdne le?
2009. nov. 5. 20:11
 4/22 anonim ***** válasza:
20:10 azt hogy csnáltad?:D
2009. nov. 5. 20:11
 5/22 Andrewka ***** válasza:
84%

Ha ribanccá akarsz válni (teljesen jogosan) tedd. A barátodat tuti elveszíted. Remélem tükörbe se tudsz majd nézni utána.

MIért nem próbálod vele megbeszélni a dolgokat. Van itt már pár kérdés a korai magömlésről. Teli van jó tanácsokkal hogyan lehet kezelni a problémát.

Ja és még valami: "nagyon szeretjük egymást" és megfordul a fejedben h megcsald? Ráadásul vadidegenektől kérsz tanácsot?

22/f

2009. nov. 5. 20:12
 6/22 Andrewka ***** válasza:
Az első technikájára én is kíváncsi lennék:D
2009. nov. 5. 20:13
 7/22 A kérdező kommentje:
Hát nem érezném én se jól magam, de hajt a kíváncsiság, meg vele feküdtem le először...:S
 8/22 anonim ***** válasza:

20:10 vagyok

Könnyen. Orális kielégítésnél mikor már láttam, hogy nagyon élvezi, lassítottam, majd lassan folytattam szájjal, körbenyalogattam, stb Aztán egyre később élvezett el.. 3 hónap alatt jutottunk el a 30 percig.

9/22 anonim válasza:

Ha szereted akkor ne tedd meg mással, késleltessétek az orgazmust, számtalan tanácsot lehet találni a neten erre a problémára. Talán ha maszturbálna szeretkezés előtt, lehet, hogy tovább bírná.

Úgyhogy ez személy szerint nem elítélendő. Mindenkinek lehetnek hibái.

18/F

2009. nov. 5. 20:14
 10/22 A kérdező kommentje:
Hiába beszéljük meg h ez így nem jó, ő nem nagyon foglalkozik vele, h nekem jó volt e, meg h mi lenne jó, pedig már nem egyszer beszéltünk róla...
2009. nov. 5. 20:15
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!