Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélnétek? Barátommal már 2évevagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de a szex nem jó, mert mindig hamar elélvez, és nem elégít ki. mostanában sokat gondolok arra h milyen lehet egy másik fiúval szexelni, és lenne is akivel tudnék. Megtegyem? :S
Ahelyett hogy itt siránkozol, tehettél volna valamit abba a 2 évben..
Én 5 percről edzettem fel páromat 30 percre.. Neked miért ne menne?...
Ha ribanccá akarsz válni (teljesen jogosan) tedd. A barátodat tuti elveszíted. Remélem tükörbe se tudsz majd nézni utána.
MIért nem próbálod vele megbeszélni a dolgokat. Van itt már pár kérdés a korai magömlésről. Teli van jó tanácsokkal hogyan lehet kezelni a problémát.
Ja és még valami: "nagyon szeretjük egymást" és megfordul a fejedben h megcsald? Ráadásul vadidegenektől kérsz tanácsot?
22/f
20:10 vagyok
Könnyen. Orális kielégítésnél mikor már láttam, hogy nagyon élvezi, lassítottam, majd lassan folytattam szájjal, körbenyalogattam, stb Aztán egyre később élvezett el.. 3 hónap alatt jutottunk el a 30 percig.
Ha szereted akkor ne tedd meg mással, késleltessétek az orgazmust, számtalan tanácsot lehet találni a neten erre a problémára. Talán ha maszturbálna szeretkezés előtt, lehet, hogy tovább bírná.
Úgyhogy ez személy szerint nem elítélendő. Mindenkinek lehetnek hibái.
18/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!