Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel izgathatom fel a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel izgathatom fel a barátomat anélkül, hogy lekerülne bármelyikünk ruhái?

Figyelt kérdés

Pl. hol simogassam, vagy mit csináljak, hogy felizguljon anélkül, hogy lekerülne bármelyikünk ruhái (tehát ruhán keresztül)?

Normális válaszokat várok, köszi.:)

16/L

2009. nov. 5. 17:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Jah és még annyit, hogy ne legyen túl merész, de azért essen jól neki... mert félénk fajta vagyok.:D
2009. nov. 5. 17:30
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
simogathatod ott is nacin keresztül. itt csak rajtatok múlik, hogy lekerül e a ruha vagy nem.
2009. nov. 5. 17:42
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Derítsd ki melyik a legérzékenyebb pontja, vagy ha már tudod akkor még jobb. Szóval, ha tudod hol van ez a pont, akkor azt simogathatod, puszilgathatod úgy is, hogy rajtatok van a ruha. Ezek leggyakrabban a legtöbb embernél nem ruhával fedett területek. Pl: nyak, tarkó, fül, ujjak, kéz fej, de lehet a szája is, az ajka vagy akár a bőre.

Természetesen vannak más erogén zónák is. Pl: hát, has, mell, comb, térd. Bárhol simogatod lehetsz rá nagy hatással, csak meg kell tudni ő hol szereti, mitől indul be, mi az ami felhúzza, beindítja a fantáziáját.

Ha megvan köztetek a vonzalom, hidd el már attól félig lázban van, hogy vele vagy és megölelitek egymást és megsimogatod.

Sok sikert kívánok!

2009. nov. 5. 17:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbáldki az összeset, amit az előttem szóló írt. :D

nekem pl a nyak a gyengém.. xD

15f

2009. nov. 5. 18:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Töröld le a merevlemezét!:)

Bocsi, nem hagyhattam ki, szóval miért nem kerülhet le a ruha?

2009. nov. 5. 19:02
 6/12 anonim válasza:
100%
szia!Az én barátomnak a nyaka a gyengéje.Azt szoktam neki csókolgatni és azt nagyon szereti még fel is áll tőle neki:)
2009. nov. 5. 19:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokaknak a nyak a gyengéje. Adj rá sálat!
2009. nov. 5. 21:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
17:57-es vagyok. :D Csak annyit szeretnék még hozzászólni, hogy az én barátomnak is a nyaka a gyengéje. :)) Imádom ezzel húzni.
2009. nov. 5. 21:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is a nyakam a gyengém,bajban is vagyok a fodrásznál:D
2009. nov. 5. 21:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Jó tippeket írtak az előző hozzászólók, csak azt vedd hozzá, hogy barátodnak némileg kellemetlen lesz a helyzet, ha áll a pénisze, a ruha meg fent van.
2009. nov. 5. 21:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!