Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel izgathatom fel a barátomat anélkül, hogy lekerülne bármelyikünk ruhái?
Pl. hol simogassam, vagy mit csináljak, hogy felizguljon anélkül, hogy lekerülne bármelyikünk ruhái (tehát ruhán keresztül)?
Normális válaszokat várok, köszi.:)
16/L
Derítsd ki melyik a legérzékenyebb pontja, vagy ha már tudod akkor még jobb. Szóval, ha tudod hol van ez a pont, akkor azt simogathatod, puszilgathatod úgy is, hogy rajtatok van a ruha. Ezek leggyakrabban a legtöbb embernél nem ruhával fedett területek. Pl: nyak, tarkó, fül, ujjak, kéz fej, de lehet a szája is, az ajka vagy akár a bőre.
Természetesen vannak más erogén zónák is. Pl: hát, has, mell, comb, térd. Bárhol simogatod lehetsz rá nagy hatással, csak meg kell tudni ő hol szereti, mitől indul be, mi az ami felhúzza, beindítja a fantáziáját.
Ha megvan köztetek a vonzalom, hidd el már attól félig lázban van, hogy vele vagy és megölelitek egymást és megsimogatod.
Sok sikert kívánok!
Próbáldki az összeset, amit az előttem szóló írt. :D
nekem pl a nyak a gyengém.. xD
15f
Töröld le a merevlemezét!:)
Bocsi, nem hagyhattam ki, szóval miért nem kerülhet le a ruha?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!