Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy nekem alul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nekem alul mindig nedves? :S L

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Záróizom nem megfelelő működése.
2009. nov. 13. 18:02
 12/16 anonim válasza:
Nem írtad, hogy szültél-e. mert lehet, hogy záróizom nem zár, rendesen, és akkor vizelet szivárgás is lehet. hüvelytorna a megoldás rá.
2009. nov. 13. 18:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

ha inkontinencia lenne akkor az nagy mennyisegu, hig es sarga. magyarul nem tudod jol visszatartani a vizeleted.

de nem hiszem h errol lenne szo.

sem arrol h allandoan fel vagy izgulva.

a huvelyvaladek mennyisege es minosege emberrol emberre valtozo. van akinek kevesebb, van akinek tobb van. amig nem viszket, nincs fura szaga vagy szine addig nincs semmi gond. nekem is "tul nedves", napi 2-3 tisztasagi betetet hasznalok. sportolas kozben es melegben jobban folyik mivel magasabb homersekleten konnyebben eliminalodik es tobb valasztodik ki. plusz ott lent is izzadsz. a nogyogyasz eleinte fertozesre gyanakodott nalam, de mivel semmi tunet nincs es az urologia teszt is negativ, belatta h egeszseges vagyok. ha vmi gyanus, vizsgaltasd meg magad (habar 1 rutin vizsgalatkor is fel kellett vna tunjon neki h nagyobb mennyisegu valadekod van az atlagnal) de xtem ne aggodj. fogadd el es kesz. na es hordj tisztasagi betetet mert ha nem tonkremennek fehernemuid plusz nem kellemes egesz nap 1 tocsaban ulni. mikor mar koszos, kicsereled es kesz, nem gond ha epp nincs idod hazaszaladni zuhanyozni es bugyit cserelni. hasznalhatsz intim torlokendot is vagy babatorlot, felfrissit.

2009. nov. 13. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
szülés ? :DDDDD normálisak vagytok ? lehet vagy 14 éves ...
2009. nov. 13. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Természetes. Valamilyen szinten mindenkinek nedves, a nyálkahártya miatt. A szádat is nedvesíted, megnyálazod, mert ha kiszárad, akkor kellemetlenül feszül:)
2009. nov. 14. 12:57
 16/16 anonim ***** válasza:

A bugyi eddig mindig felidta nekem.Kivéve ha vékony tangában vagyok és szoknyában.Ilyenkor szellőzik,de volt olyan hogy a buszon rászkódva elmentem ilyenkor hagytam hagy fojjon a lábamon ..üllésre.De ez ritkán van.

Edith

2010. jan. 28. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!