Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől csábító, és szexi kivül illetve belül egy nő?
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 14:13
1/4 A kérdező kommentje:
Fiúk titeket mi izgat fel?
2009. nov. 5. 14:18
2/4 anonim válasza:
Szerintem fuss neki mégegyszer a kérdés feltevésének, mert ez így elég zagyva :S
3/4 anonim válasza:
Ennek a szexinek többféle felfogása lehet:D Pl van a cicababásan szexi, egyszer megdugnám, és van az aki jól is néz ki, szép is, el is tudnám magam képzelni mellette. Az elsőt azt nem írom le mert azt csak kívülről lehet az meg egyértelmű. A második, azt meg egyszerűen nem lehet leírni. Pl nekem kívülről szexi a rövid haj , megőrülök érte, ha szép egy lánynak az arca az se hátrány, ahol a 2 találkozik, akkor leszek szerelmes. Másik, mitől szexi belülről egy nő? Lássuk. Hát mivel először úgyis kívülről látod meg, mi is hasonlóan gondolkozunk mint a lányok, először megnézzük milyen a csomagolás, ha jó kinyitjuk. Értsd ha nem jön be akkor úgyse fogod megtudni milyen belülről mert nem érdekel:S Viszont az első esetben akkor szexi egy lány "belül" sztem, ha pl egyszerre komoly és vicces, szeret nevetni, sokat mosolyog (nálam még az is jöhet ha sokat beszél)... de mindenkinek más jön be. De az már jó jel, ha rám néz és még a víz is kiver. (na igen ez ma előfordult velem, szoval friss tapasztalatok:D)
4/4 anonim válasza:
kívül a kajátol amit meg fog enni, belül a megevett kajátol
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!