Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk válaszát szeretném. Melyik póz jobb és kényelmessebb nektek?
Figyelt kérdés
Konkrétan zz orális kielégités érdekelne.Jobb úgy ha fekszetek közben vagy inkább állva szeretitek?Van közte különbség?Melyiket lehet jobban élvezni?Szeretném ha a páromnak kényelmes és jó is lenne egyaránt.
22/L
2009. nov. 5. 13:24
1/5 anonim válasza:
Én fekve szeretem, mert úgy a hasamra mehet, ha a páromnak nincs kedve nyelni(sosincs). Bármilyen más póznál figyelni kell a paplanra, bútorra.
Viszont állva jobban élvezem, mert jobb a látvány.
2/5 anonim válasza:
Miért nem a párodat kérezed?!
Csak tudja hogy neki hogy a legjobb
4/5 anonim válasza:
Állva egy kicsit jobban szeretem,mert annyira izgató egy térdelő meztelen nő látványa,és így látom minden mozdulatát.De mindkettő mennyország!!!
5/5 anonim válasza:
a fotelban tespedős sörözős pózt kedvelem a legjobban.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!