Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális szexnél elegendő a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexnél elegendő a testápoló?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 11:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
inkább vegyél vazelint az jobb és a patikában még olcsón is meg lehet kapni. Kb egy tégely ára olyan 300-500 ft között lehet.
2009. nov. 5. 11:29
 2/22 anonim ***** válasza:
11%
Nekem ez eszembe sem jutott... Hát,szerintem maradj a nyálnál,meg a gumi síkosságában bízz..
2009. nov. 5. 11:30
 3/22 A kérdező kommentje:
milyen pózba jó az anál szex a barátom szerint a kutyapóz! akkor jobban tágul?
2009. nov. 5. 11:33
 4/22 anonim ***** válasza:
68%
Mi nyálat szoktunk használni, meg sikosított óvszert. Én legjobban oldalfekve szeretem csinálni. Kutyapózba csak később váltunk át, kezdésnek nekem az nem jön be. Ami viszont mindig fáj, az a misszionárius, így abban soha nem is csináljuk. Igazából ezt nektek kell kitapasztalnotok.
2009. nov. 5. 11:35
 5/22 A kérdező kommentje:

az mitől függ hogy mennyire fáj?

valóban nagyon fájdalmas és kibírhatatlan?

2009. nov. 5. 11:43
 6/22 anonim ***** válasza:
60%

Hali!Az anál szexnél is kell nagymértékben az előjáték. Megfelelően el kell lazulnia az 'alanynak' hogy ernyedjenek 'ott' a szorítóizmok,ne legyen görcsösség.Megbízható partner kell aki meg tud állni ha fáj, mert gondolom a kórházba nem vágytok ha sérülést okozna.Mindenképp javallott az óvszer, és jó segítség a síkosító ami nem károsítja az óvszert(ez általában nem a testápoló).

Sok sikert!

2009. nov. 5. 11:52
 7/22 A kérdező kommentje:

kössz de mi a helyzet akkor ha nem akarunk sikosítót venni bizonyos okokból!? akkor enyhiti a testápoló a fájdalmat?

mikor a fáj a legjobban?

2009. nov. 5. 11:55
 8/22 anonim ***** válasza:
76%
Hali!A másik kérdésedre. Ha nem vagy ellazulva eléggé és a partnered 'türelmetlen' az fájhat.Rosszabb esetben sérülést is okozhat.Ezért is fontos a megbízható partner ilyen téren.
2009. nov. 5. 11:55
 9/22 anonim ***** válasza:
60%
Hali! Ami a síkosítást illeti,természetes anyag a nyál. De ma már sok helyen lehet kapni síkosítót,nem is kell érte gyógyszertárba menni, és annyival könnyebb a dolog.
2009. nov. 5. 11:59
 10/22 A kérdező kommentje:
az valóban igaz, hogy akkor fáj a legjobban amikor a makk részét rakja befelé? nagyon szeretnénk kipróbálni kérlek titeket segítsetek! kössz mindenkinek
2009. nov. 5. 12:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!