Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljuk az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljuk az anális szexet hogy kevésbé fájjon?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 08:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú előjáték, fokozatos tágítás és SÍKOSÍTÁS. Amúgy nem valami egészséges sport...
2009. nov. 5. 09:07
 2/9 anonim ***** válasza:
a síkositás az nagyon fontos!! és sajnos nem a gyógyszertári vazelinek a legjobbak..:S ugy is mondhatnánk azok a legsz@rabbak!nem tudom kinek mi a tapasztalata de a durex sikosítók se a legjobbak ilyen célra.Inkább a szex shopokban kapható kifejezetten erre a célra kifejlesztettek a legjobbak,vagy furcsán hangzik de egy nagyon híg állagú testápoló is nagyon jó erre a célra.és persze mint azt az első válaszoló is leírta a tágitás a fokozatosság az óvatosság nagyon fontos!!
2009. nov. 5. 09:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó pózválasztás, sok síkosító, kis farok.
2009. nov. 5. 09:27
 4/9 A kérdező kommentje:
kössz mindenkinek de van még valami amivel a fájdalmat enyhiteni lehetne?
2009. nov. 5. 10:38
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha fájdalom van, akkor valamit nem jól csináltok. Nem jó az előkészítés (előjáték, tágítás, síkosítás). Ha fájdalom van, akkor nagy valószínűség szerint valami sérül is. Ha mindent jól csináltok és mégis van fájdalom, akkor ne erőltessétek, mert csúnya sérülés lesz belőle.
2009. nov. 5. 11:51
 6/9 A kérdező kommentje:
még nem próbáltuk csak egyszer véletlen összejött de akkor csak éppen hogy fél centire volt bent de fájt de ez csak normál szex véletlen balesete volt. de engem és a páromat is hajtja a kiváncsiság hogy milyen az anál. ezért érdeklődöm mert félek attól hogy fáj.
2009. nov. 5. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:

te hü*lye pi*csa!

Dugd bele a pasid segg*ébe a vibrit és szenvedjen ő!

Valami perverz állatok vagytok (nincs ilyen állat) hogy az a jó, ami fáj?

-homokos a barátod? Állíts be egy jó nagy csődör pasival az majd jól megdu*gja.

Normális vagy te?

2009. nov. 5. 19:37
 8/9 A kérdező kommentje:
utólsó irónak csak annyit üzenek hogy semmi közöd hozzá hogy a pasimmal hogy csináljuk! állat
2009. nov. 6. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:

én anno amikor kiváncsiságom kezdődött ilyen témában a maszturbációmat erre a területre is kiterjesztettem.Magamat sokkal könnyebb tágatani.

aztán ha eléggé "belemelegedtél" a dologba akkor jöhet a párod de feltétlenül te irányítsd a behatolást.Én szeretem de a párom bátortalan ezirányban. a sikosításról se feldkezzetek meg.lehet akár nyállal is de ha előtte normásisan hüvelyen közösültök mig a farka is nedves lesz tőled úgy is hatásos.

És csak lassan fokozatosan haladjatok.

2009. nov. 7. 13:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!