Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ujjazás többször (több ujjal is), de az nem fájt, viszont, ha beakarja tenni, az fáj. Ez lenne az első alkalom. Normális ez?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 16:05
1/5 anonim válasza:
Síkosító és fejben el kell döntened, tényleg akarod-e vele...
2/5 anonim válasza:
Normális. Nekem először még a tampon se ment be:D hidd el jó lesz az csak még kicsit próbálkozzatok, az pedig hogy fáj sajnos ez iylen, először fáj de aztán jó lesz. tul kell élni. hány éves vagy?
3/5 anonim válasza:
Ezzel én is igy voltam.Negyedjére jött össze egy "nemvárt"pillanatban és akkor szinte észre se vettem:D
4/5 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok,a bátom 19, és mindkettőnknek ez lesz az első.
2009. nov. 4. 18:25
5/5 anonim válasza:
háth akkor még jó h fáj ,ha ez az első... gondolkodjál már..
17/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!