Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem túl korai 15 évesen újjazni?
Figyelt kérdés
Az unokahugom 15 éves és mesélte nekem h újjazza magát és hogy egy 18 éves fiuval akarja elveszteni!2009. nov. 4. 15:32
1/8 anonim válasza:
Szerintem semmi érdekes nincs ebben. Kivéve ha az ujjazás alatt azt érted, hogy az orrát túrja mert az gusztustalan.
3/8 anonim válasza:
maszti oké, punci-kuki párosítás nem oké
4/8 anonim válasza:
Inkább kapcsoljon néha a Discovery-re
5/8 anonim válasza:
Nem korai sőt. Én 12 évesen kezdtem. És a hugom meg 15 évesen 20 éves fiúval van. Szóval csak irigykedsz.
6/8 anonim válasza:
Én 9-10 éves korom óta önkielégítek. Nincs ebben semmi rossz. Mondjuk az ujjazást csak 2 vagy 3 éve próbáltam ki először. De ezzel szerintem nincs is baj, mint ahogy azzal sem, hogy 15 évesen ezt csinálja. Az meg természetes, hogy kíváncsi lett emiatt arra is, hogy milyen lehet lefeküdni valakivel. Akkor van gáz, ha ezért el is kezdi korán a szexuális életet. Vagyis ágyból-ágyba fekszik a tapasztalatszerzés miatt. A mai világba sajnos nagyon korán elvesztik a fiatalok a szüzességüket. Én 19 éves koromban vesztettem el. Most annyi vagyok. Tudni kell várni a megfelelő emberre és nem türelmetlenül kapkodni. Az semmi jót nem szül. Apropó szülés. Ilyen fiatalon az ember még nagyon figyelmetlen és ez akár terhességhez is vezethet. Aztán jön az abortusz és a sok sírás, szenvedés. A sok csalódásról nem is beszélve.
8/8 anonim válasza:
Szerintem sem korai az önkielégítés. Inkább ő maga simogassa a punciját és ujjazza magát, minthogy ilyen fiatalon meggondolatlanul lefeküdjön egy fiúval.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!