Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti féltékenyek lennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti féltékenyek lennétek ebben a helyzetben? Kiakadnátok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy merevedési problémákkal küzdötök, mert folyton félelmek gyötörnek. Emiatt szex közben többször is összementek, ami miatt a lány képtelen csúcsra jutni, mivel túl rövid az aktív ingerlési szakasz. Viszont egy idő után nem bírjátok tovább és elélveztek a barátnőtök előtt, aki így mindig hoppon marad.

A 2. kör nem lehetséges, mivel ha fel is áll, csak 1-2 percre, vagy nem teljes a merevség, ami kevés a lány kielégítéséhez. Így nem marad más, mint másképp kielégíteni a lányt.

A lány sokkal jobban élvezi, ha ilyenkor nem az ujjatokat használjátok, hanem egy vibrit. Féltékenyek lennétek a járékra, ha a lány mindig arra kérne, hogy inkább a vibrivel, mint az ujjaitokkal?

A helyzet tartósan fennáll. Hiába próbálkozunk elszorítással, megszakítással, spec. érzéscsökkentő gumival, semmi nem segít. Vagy nem teljes a merevség vagy rövid ideig tart, ami kevés az elélvezéshez a lánynál, így csak a fiút érik elég ingerek az elélvezéshez.

2009. nov. 4. 12:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem féltékeny lennék, csak szimplán szarul érezném magam:S
2009. nov. 4. 12:34
 2/21 A kérdező kommentje:
De nem tehetek róla, hogy miatta nem tudok kielégülni. Nem kéne sok, csak 1-2 perc és én is el tudnék menni...A vibri meg sokkal kényelmesebb, mint az ujjai, persze meg sem közelíti az igazit, de nem tehetek semmit...
2009. nov. 4. 12:37
 3/21 anonim ***** válasza:
Hát én is csak szarul érezném magam.
2009. nov. 4. 12:39
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
ha folyton félelmek gyötrik, azon csak te tudsz segíteni azzal hogy megnyugtatod. A vibris trükk nem biztos hogy megnyugtatja.
2009. nov. 4. 13:02
 5/21 A kérdező kommentje:
De nem tudom megnyugtatni. Mondhatok bármit, akkor is elmerül a depijében. Szerintem pszichológus lesz a vége. Én nem tudok segíteni, ő meg csak belelovallja magát a hülyeségeibe.
2009. nov. 4. 13:10
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én lány vagyok, de remélem nem baj ha válaszolok:D Ha jól sejtem fiú vagy, aszem az első kérdés az amit fel kell tenned magadnak hogy mikor kezdődött ez a dolog? Lehet egyszer nem sikerült és erre az élményre görcsölsz rá. Szerintem ilyenkor a csajnak kell nagyon észnél lenni, hogy nyugtasson. Azzal hogy a csaj vibrit használ szerintem a pasinak csak azt üzeni hogy, nem tudsz kielégíteni és ha ujjazásal meg is próbálod akkor sem vagy jó...így ez csak még egy indok hogy félkemény legyél! Én a helyedben nem féltékeny lennék hanem csalódott, ÉS NAGYON SZARUL ESNE!
2009. nov. 4. 13:12
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
JAJ ELNÉZTEM!!! Ne haragudj, látom lány vagy:D Bocsánat, az előző vagyok. Értsd jól. Csak fusztrálod a vibrátorral. Én is voltam már ilyen cipőben, és mostmár nincs semmi baj. Rengeteg veszekedés, és millió fájdalom kellett persze hogy átvészeljük. Nem kellett orvos, csak a megnyugtatás, nem rákészültünk a szexre, csak odabújtam és kényeztettem. A vibrátor a legrosszabb megoldás, csak azt üzened vele hogy a párod semmit sem ér. Inkább csináld titokban. Remélem megoldódik a problémátok. És mégegyszer bocsánat.
2009. nov. 4. 13:21
 8/21 anonim válasza:
40%

előszöris hány éves vagy kisöregem? nem valami érett nyelvezeten beszélsz

másodszor, ha ilyen csúnyán írsz a lányról, hogy hűlyeségeibe lovallja magát, akkor valójában mennyi tiszteletet érzel és táplálsz az irányába?

harmadszor. ne a saját merevedésedre figyelj, hanem a lányt simogasd, az egész testét, ne csak a nemi szervét. a vibrit ha lehet ne használjátok, nem természetes a "mozgása", a lány inkább a te kezedhez és testedhez szokjon hozzá. ha már izgatott, csak akkor hatolj be.

2009. nov. 4. 13:23
 9/21 anonim válasza:
44%
ja te lány vagy?
2009. nov. 4. 13:25
 10/21 anonim ***** válasza:
77%
De most a kérdezö szerintem egy lány te utolsó kisöreg :D
2009. nov. 4. 13:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!