Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szextársasjátékot készíteni házilag. Szívesen fogadnám ötleteiteket?!
Figyelt kérdés
Esetleg linkek is érdekelnek, ahonnan lehet ötleteket lopni, hogy milyen feladatok vannak.2009. nov. 4. 11:04
1/9 Andrewka válasza:
google a barátod.
De tudom ajánlani az érzékek kertje társast
22/f
2/9 A kérdező kommentje:
Googleban nem találtam csak az érzékek kertjét, ami letölthető. Pont ezért kérem a ti segítségeteket.
2009. nov. 4. 12:29
3/9 anonim válasza:
Nem bántásiból mondom de miért nem veszel egyet ?Amit készítesz jó lesz meg STB de nem tudod úgy megcsinálni hogy tetszetős is legyen annyira
4/9 anonim válasza:
Na előző vagyok ...De csak hogy lásd hogy nem akarlak bántani itt van egy link:
5/9 anonim válasza:
Ja meg ennek is hasznát veheted :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__49..
6/9 A kérdező kommentje:
Nem venni akarok, szóval a szexshop linkek nem érdekelnek. Nincs fölös több ezrem rá, ezért akarok házilag készíteni.
2009. nov. 4. 13:09
7/9 anonim válasza:
Talán a 2 linket nézd meg amit küldtem,nem?Az nem szexshop
8/9 anonim válasza:
Az összes linken csak az érzékek kertje van... Én sem találtam mást, pedig kerestem volna.
9/9 anonim válasza:
Ja,bocsi nem néztem meg jobban én sem :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!