Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj, és a megoldás?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj, és a megoldás? Aggódó 18-as.

Figyelt kérdés
Sziasztok!egy 18 éves srác vagyok,és boldog kapcsolatban élek,immáron 2 éve.De mostanában van egy nagy bajom.Eddig minden rendben volt a sexel,de mostanában nem bírom túl sokáig.Régen tudtam órákig is most joh ha 10 percig.próbáltam megállni,póz váltás,de ugyan ott voltam.Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
2009. nov. 4. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolj közben valami teljesen aszexuálisra. Nekem bejött, hogy focimeccsre gondolok közben.

Ha ez sem elég képzeld el nagyanyádat meztelenül, de fenáll a veszély, hogy akkor soha többé nem áll fel :D

2009. nov. 4. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már érzed, hogy nincs sok hátra akkor erősen szórítsd össze a makkod alatti mutató és a hüvelykujjaddal. Pár percet nyersz vele
2009. nov. 4. 11:41
 3/5 anonim válasza:
Nekem is így van kb 2 éve élek szexuális életet, és az elején mindig elmentem nagyon hamar, aztán 1-2 hónap után jött az h szinte bármeddig, már a csaj mondta h hagyjuk mert ki volt fulladva, de mostanában 10 perc és kész... nem tudom miért van ez, de a múltkor gondoltam arra h vezetek és lesem a tájat olyan jól sikerült h majdnem bealudtam, de legalább bírtam és megint elment ő is...:D 17f
2009. nov. 4. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem nincs a makkom alatt se mutató, se hüvelykujj :(
2009. nov. 4. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ne aggódj, ez nem kóros! Nekem még makkom sincs.. képzelheted... :D
2009. nov. 4. 13:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!