Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bír ki egy aktust sem anélkül, hogy ki kéne mennie pisilni?
Figyelt kérdés
Minden szeretkezés előtt elmegy wc-re, de mindig meg kell szakítani az aktust, mert azt mondja, azért megy össze, mert pisilnie kell.
Miért tör rá mindig az inger? És miért megy össze mindig emiatt?
Tök illúzióromboló megszakítani emiatt rendszeresen az aktust...
2009. nov. 4. 09:53
1/11 anonim válasza:
Ha lányról van szó, akkor lehet, hogy csak nem ismeri a testi dolgait...
Ha ismeri, vagy fiú, akkor irány a doki...
2/11 A kérdező kommentje:
Fiúról beszélek, írtam, hogy emiatt mindig összemegy.
2009. nov. 4. 10:08
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy fel van fázva. Hideg van mostanában. Amúgy én is iylen vagyok, ha csupasz a talpam, akkor fázik, és ha fázik, akkor pisilnem kell... :D A megoldás: legalább a talp a takaró alatt szex közben :)
4/11 A kérdező kommentje:
Nincs felfázva, mert ez már régebben is így volt
2009. nov. 4. 10:37
5/11 anonim válasza:
Lehet cukorbeteg, de lehet prosztata probléma is.
7/11 anonim válasza:
Ezzel nagyon gyorsan menjetek el egy urológushoz.
8/11 anonim válasza:
rám azután szokott jönni ez az inger miután elmegyek....úgy tudom az normális vagy nem?
9/11 A kérdező kommentje:
De ő még el sem ment és már akkor megvan az inger és mennie is kell kifelé, mert különben nem áll fel újra.
2009. nov. 4. 12:12
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!