Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Úgy gondolom tulságosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy gondolom tulságosan benedvesedem mes közben, soknak találom, ez mitől van? Gond lehet? Mit tehetek hogy kevésbé legyen intenzív?

Figyelt kérdés
2008. júl. 3. 01:59
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
'mes' közben?
2008. júl. 3. 02:23
 2/7 A kérdező kommentje:
ohh elnezest sex a *mes helyett :)
2008. júl. 3. 02:28
 3/7 anonim válasza:
100%
Sztem azzal nincs gond!Az csak jó lehet a párodnak és neked is!:)
2008. júl. 3. 02:52
 4/7 A kérdező kommentje:
nos, nem tudom hogy mennyire jo ez nekem neki biztosan, de pl olyan lesz a lepedő is meg utána törölhetem meg magam, talán kicsit cikinek találom, orgazmusnál vajon melyik a jobb a nagyon, vagy a kevésbé nedves?
2008. júl. 3. 03:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
én úgy vagyok vele, hogy inkább sok legyen, mint kevés, de ez az orgazmus élményét nem befolyásolja
2008. júl. 3. 04:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A sok a jobb.

A kérdésből gondolom, hogy nem rég kezdődött a szexuális életed.

Idővel kicsit alábhagy az izgalom (kicsit) és a nedvesedés sem lesz ennyire intenzív.

A pasik számára az, hogy egy nő mennyire nedves kézzelfogható visszajelzés, hogy mennyire sikerült izgalomba hozni. Ezért is szeretik. :)

És a száraz punci egy rémálom mindkét fél számára.

2008. júl. 3. 06:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy remek dolog!

Azt is jelenti, hogy nagyon hat rád a szex - és azt is, hogy mennyei érzés lesz, mindkettőtöknek!

Idővel kicsit csökkenni fog - addig meg teríts magad alá valami törölközőt.

2008. júl. 3. 11:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!