Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén lányok! Nektek olyan orgazmusotok van együttlétkor mint önkielégítéskor? Mert én csiklón keresztül juttatom el magam, szeretkezés jól esik, de hüvelyen keresztül nem tudok elmenni, pedig nagyon jó a szex.29/l
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 11:44
1/9 anonim válasza:
Nekem sem sikerült jó darabig, de azt nem mondom, hogy gyakorolni kell, mert gondolom 29 évesen nem most kezdted. Próbáljatok ki mindenféle pózt, hogy megtaláljátok a neked legjobbat (ha még nem tettétek), vagy a csiklód izgatásával segítsetek rá. Csináljátok olyan pózban, hogy a fiú teste dörzsizze, vagy akár segítsen rá kézzel valamelyikőtök, úgy menni fog szeretkezés közben is. Bár ez nem minősül hüvelyi orgazmusnak, de mégiscsak más szeretkezés közben.
2/9 anonim válasza:
Ja, ez kimaradt, nem, nem ugyanolyan.
3/9 anonim válasza:
Én sem tudok elélvezni szex közben, még akkor sem ha "rásegítünk" csikló izgatással. Viszont maszturbáció közben igen.
4/9 anonim válasza:
G pontos orgazmusom eddig a másfél év alatt szex közben csak egyetlen egyszer volt, ujjazással mindig az van,barátom szerint az enyémet könnyü volt megtalálni, csak kicsit kellett kutakodnia. Próbálja először a barátod ujjal megkeresni, mert farokkal nehebb. Mellesleg hallottam olyat is, hogy aki kis kora óta csiklóval elégíti ki magát,annak sokkal nehezebben megy a hüvelyi orgazmus, nem tudom, mennyi valóságalapja van, nála,m nem ez volt. A volt barátom nem tudta megtalálni, a mostani meg csak ugy csinálja.
5/9 anonim válasza:
nekem eléggé más a kettő. a hüvelyi mély, a csiklói felületesebb, rövidebb. mondjuk utóbbit sajnos könnyebben is osztják:D nem mondom, el tudok jutni szex közben is a csúcsra, de ritkábban és nehezebben.
6/9 anonim válasza:
Hát ezt a kérdést akár én is írhattam volna :) ugyanis nálam is ugyan ez van :( én sem tudok elmenni hüvelyen :( pedig annyit próbálkoztam már más barátaimmal is és volt, hogy nagyon jó volt annyira, hogy teljesen euforikus állapotba kerültem és volt valami fura érzésem belül :D leginkább arra emlékeztetett, mintha beakarnék pisilni, de semmi ilyesmi nem történt :) lehet, hogy én sosem fogom megtapasztalni :S 22/L
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.akkor kicsit megnyugodtam hogy nem velem van a baj...az utolsónak üzenem hogy ennyit érzek én is! :)
2009. nov. 3. 16:39
8/9 anonim válasza:
Hát nekem is pont ez a bajom :) viszont legutóbb sikerült összehozni egy óriási hüvely orgazmust, nagyon meglepődtem.Fun, de nekem az segített, hogy nem mentem el elötte pisilni =D
9/9 anonim válasza:
ha azt érzitek hogy pisilnetek kell engedjétek ki,nem az lesz ;D
csak menjetek előtte wc-re:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!