Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlthét Szombaton múlt el a menstruációm, Hétfőn pedig kijött egy csepp vér. Ez mit jelent? 15 éves vagyok
Figyelt kérdés
Vasárnap szeretkeztünk a párommal2009. nov. 3. 07:19
1/6 anonim válasza:
Mivel védekeztetek? Védekeztetek-e rendesen? Nem voltam még terhes, nem tudom milyen a pecsételővérzés, amikor megtörténik a dolog, de te voltál ott az aktusnál, te tudod mi hogy volt..
3/6 anonim válasza:
15 éves vagy...Én itt feltenném a kérdést, hogy szűz voltál-e mikor megtörtént a dolog? A következő pedig, hogy egész biztos, hogy szombaton elmúlt? Visszatérve, mondom 15 éves vagy, tehát elég rendszertelen még a menstruáció!
4/6 anonim válasza:
Azt, hogy 15 éves vagy és szexeltél. Mit jelenthetne?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem voltam szűz. Valaki meg tudja mondani a kérdés válaszát?
2009. nov. 3. 13:55
6/6 anonim válasza:
Kislány 15 éves vagy, tehát elég rendszertelen még a menstruációd! Fogd már fel!!!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!