Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el egy fiúnak, hogy csak arra kellene, hogy kipróbáljam rajta, milyen az orál szex? Tehát amikor én őt. Már szeretném, de nincs kivel, ezért kérdezem.
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 01:39
1/21 anonim válasza:
Kb. így is elég. A férfiak nem olyan érzelgősek.
3/21 anonim válasza:
Nembirom a b@zikat szóval nekem inkáb sehogy ne mond el.
Max ha ő is meleg mint te.
4/21 anonim válasza:
Látszik az írásmódjából, hogy lány te hülye.
5/21 A kérdező kommentje:
Amúgy lány vagyok...
De ebbe minden fiú beleegyezne?
2009. nov. 3. 01:57
6/21 anonim válasza:
Ki is kell próbálni. De nem kell ezt közölni hogy csak arra kéne. Tudjuk anélkül is csak nem szabad kimondani mert akkor jönnek az álszent ribancozók. Énis megőrültem már majdnem mire a kiváncsiság odáig vezetett hogy kipróbáljam.
7/21 anonim válasza:
Szerintem az a fiú,aki nemet mond meleg.
9/21 anonim válasza:
Vagy akár e-mailben írod meg neki, ha úgy bátrabb vagy.(nekem is írhatsz xd)
10/21 anonim válasza:
Mindig is ilyen nőt szerettem volna........verni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!