Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha kiderölne hogy a legjobb barátos mind a 3 nemhez vonzódik!?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 00:21
1/15 A kérdező kommentje:
Bocsi *barátod ill mind a 2 nem akart lenni.
2009. nov. 3. 00:22
2/15 anonim válasza:
Ez tőled függ.Én ezért nem tudnék a legjobb barátomnak hátat fordítani.Gondolom te nem vagy ezzel így,tehát nincs mit tisztázzatok,nem fog semmivel próbálkozni.Ha ez elválaszt titeket akkor nem volt ez akkora barátság.
3/15 A kérdező kommentje:
Mi olyan szinten barátok vagyunk hogy minden nap beszélünk órák hosszat pedig osztálytársak és csapat társak vagyunk, de mégis olyan furcsa most hogy ezt elmondta.
2009. nov. 3. 00:30
4/15 anonim válasza:
Hát valahogy kezelned kell a dolgot.Ez van.Én az igazán jó barátaimat nagyon ritkán látom(sajnos)de nem is attól jóbarát valaki hogy sülvefőve velem van.Azért gondolom nem nézel rá másképp hogy ezt tudod?
5/15 anonim válasza:
szerintem nyeld be a farkát,és megtudod a problémádra a választ. XD
6/15 A kérdező kommentje:
dehogy is nézek rá másként.elfogadom olyannak amien.
nagyon szeretem.
2009. nov. 3. 01:15
7/15 anonim válasza:
Gondolom ez így elég sok gondot okoz szegény barátodnak amúgy is, megviselné ha azután, hogy tette gy ilyen... khm őszinte gesztust, te pont emiatt fordulnál el tőle.
8/15 anonim válasza:
el kel fogadnod...de azert a szappanert ne hajolj le a zuhanyzoba
9/15 anonim válasza:
Semmit nem tennék, ugyanúgy élnék tovább, nem változna semmi.. Barátkoznék vele továbbra is.
10/15 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen a legjobb haverom. Tavaly karácsony előtt mondta el nekem. Én vagyok az első, akivel ezt a nyomasztó titkát megosztotta, rajtam kívül nem tudja senki. Az én szememben ugyanaz maradt, aki volt, ugyanúgy a barátom, ugyanúgy kedvelem, abszolút nem számít, hogy szexuálisan kihez vonzódik. Azt is tudom, hogy intelligens srác, és rólam ÚGY sohasem fantáziált, mert képes a normális megkülönböztetésre, én a legjobb barát vagyok a számára, de nem "PASI". Ha lehet így mondani, mióta kiderült a titka számomra, azóta még jobban megértem és kedvelem, mert nagy szüksége van a megértésre, borzasztó lehet ilyen titokkal élni. Azért vagyok a barátja, hogy előttem a legbensőbb titkait is fel merje bátran tárni. Másképp mi értelme volna a barátságnak? Egy üres szó lenne, semmi egyéb. Én nagyon egyetértek a Te magatartásoddal és tetszik a felfogásod, mely hasonló az enyémhez: az, hogy ez kiderült róla, a Ti barátságotok lényegén se változtat, ezután is mellette fogsz állni éppúgy, ahogy eddig. Rendes srác vagy. Üdv!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!