Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tennél ha kiderölne hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha kiderölne hogy a legjobb barátos mind a 3 nemhez vonzódik!?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 00:21
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bocsi *barátod ill mind a 2 nem akart lenni.
2009. nov. 3. 00:22
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez tőled függ.Én ezért nem tudnék a legjobb barátomnak hátat fordítani.Gondolom te nem vagy ezzel így,tehát nincs mit tisztázzatok,nem fog semmivel próbálkozni.Ha ez elválaszt titeket akkor nem volt ez akkora barátság.
2009. nov. 3. 00:25
 3/15 A kérdező kommentje:
Mi olyan szinten barátok vagyunk hogy minden nap beszélünk órák hosszat pedig osztálytársak és csapat társak vagyunk, de mégis olyan furcsa most hogy ezt elmondta.
2009. nov. 3. 00:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát valahogy kezelned kell a dolgot.Ez van.Én az igazán jó barátaimat nagyon ritkán látom(sajnos)de nem is attól jóbarát valaki hogy sülvefőve velem van.Azért gondolom nem nézel rá másképp hogy ezt tudod?
2009. nov. 3. 00:47
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nyeld be a farkát,és megtudod a problémádra a választ. XD
2009. nov. 3. 01:08
 6/15 A kérdező kommentje:

dehogy is nézek rá másként.elfogadom olyannak amien.

nagyon szeretem.

2009. nov. 3. 01:15
 7/15 anonim válasza:
71%
Gondolom ez így elég sok gondot okoz szegény barátodnak amúgy is, megviselné ha azután, hogy tette gy ilyen... khm őszinte gesztust, te pont emiatt fordulnál el tőle.
2009. nov. 3. 01:46
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
el kel fogadnod...de azert a szappanert ne hajolj le a zuhanyzoba
2009. nov. 3. 05:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Semmit nem tennék, ugyanúgy élnék tovább, nem változna semmi.. Barátkoznék vele továbbra is.
2009. nov. 3. 07:25
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont ilyen a legjobb haverom. Tavaly karácsony előtt mondta el nekem. Én vagyok az első, akivel ezt a nyomasztó titkát megosztotta, rajtam kívül nem tudja senki. Az én szememben ugyanaz maradt, aki volt, ugyanúgy a barátom, ugyanúgy kedvelem, abszolút nem számít, hogy szexuálisan kihez vonzódik. Azt is tudom, hogy intelligens srác, és rólam ÚGY sohasem fantáziált, mert képes a normális megkülönböztetésre, én a legjobb barát vagyok a számára, de nem "PASI". Ha lehet így mondani, mióta kiderült a titka számomra, azóta még jobban megértem és kedvelem, mert nagy szüksége van a megértésre, borzasztó lehet ilyen titokkal élni. Azért vagyok a barátja, hogy előttem a legbensőbb titkait is fel merje bátran tárni. Másképp mi értelme volna a barátságnak? Egy üres szó lenne, semmi egyéb. Én nagyon egyetértek a Te magatartásoddal és tetszik a felfogásod, mely hasonló az enyémhez: az, hogy ez kiderült róla, a Ti barátságotok lényegén se változtat, ezután is mellette fogsz állni éppúgy, ahogy eddig. Rendes srác vagy. Üdv!
2009. nov. 3. 08:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!