Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm órákat tölt egy hörcsöggel (Prüntyi) és emiatt volt már hogy hanyagolt. Férfitársak, ti is láttatok már riválist háziállatban? 25/F
a csokitól nem hal meg a hörcsög:D
mi 2 éve szoktunk neki adni nasiként,és semmi baja tőle:)
Le a riválisokkal! Egy hörcsöggel könnyen el lehet bánni, macskával is, kutya az már nagyobb falat :P
Csak ne tudja meg h te voltál mert akkor hajjaj...
Am a csokit tényleg bírja a mocsok :)
Lehet ciki, de én macskaőrült vagyok. Néha eléggé elfajulnak a dolgok. Szobacicám van, aki szeret mellettem aludni, hozzám bújni az ágyon. A párjaim mind elfogadták, hogy mennyire oda vagyok Miciért (bár a macskaszőrért már nincsenek oda). Néha nagyon szemtelen a kisasszony, de nem tudok vele mit kezdeni. Van, hogy szex közben is felugrik az ágyamra és odafekszik mellénk. Volt olyan, hogy amikor a párom orálisan elégített ki, Mici a hasamra feküdt és nézte, mit csinál odalenn. Az a helyzet, hogy ha kicsukom a szobámból, akkor veszettül nyávog és kaparja az ajtót, mert be akar jönni. Ha beengedem és magunkra csukjuk az ajtót, akkor meg bizony néha közénk áll, vagy akkor meg azért nyivákol, hogy engedjük ki. meg van szokva neki, hogy szabadon mozoghat, nem csukjuk ki sehonnan. Így egy kicsit el is szemtelenedett.
Ennek ellenére nem hanyagolom a párom. Csak akkor, ha összekaptunk vmin és némaságba burkolózunk. ilyenkor jól esik Micit simizni, mert megnyugtat. Persze a párom meg eszi a penész, hogy nem vele foglalkozom.
Amúgy mindketten állatbarátok vagyunk. Mici nem barátkozós típus, elég antiszociális. Nehezen enged bárkit közel magához. Kell pár hónap, míg elfogadja a pasijaimat, utána viszont már velük is úgy viselkedik, mint velem. A kezdetekben meg szinte féltékeny, hogy nem foglalkozom vele annyit, mert a párkapcsolatba ölöm az energiáim. Egy idő után azonban kialakul az egyensúly, a párommal is sok időt töltök, de igyekszem a cicámat sem elhanyagolni, aki sok-sok szeretethez szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!