Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy csináljam vagy mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam vagy mit csináljak, hogy ne élvezzek el túl hamar?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amikor a barátnőmmel együtt vagyunk túl hamar elélvezek (2-3perc). Volt, hogy mielőtt tudtam, hogy szeretkezni szeretne velem elmentem a WC-re és masztiztam. KB.: 5percel később amikor lefeküdtünk szeretkezni, 2-3 perc múlva újra elélveztem! A volt barátnőmmel első alakalommal sokkal tovább bírtam! most miért megyek el ilyen hamar? Azt mondják minél többet szeretkezik (szexel) valaki annál tovább bírja későbbiekben! Én miért nem bírom tovább? Forduljak talán szexológushoz?

2009. nov. 2. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a "masztizásnál" gyorsan mész/mentél el akkor a farkad nem fogja tovább bírni a szexnél se
2009. nov. 2. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hali!Szerintem a szexológussal még várj egy kicsit.Nos az lenne a véleményem hogy előbb rendezz el magaddal néhány kérdést.Pl.: ha maszturbálsz akkor arra törekedsz hogy gyorsan meglegyél?(1hiba!) és így tovább.Ha gondolod megosztok veled egykét tippet a magömlés késleltetéséről de nem itt, hiszen nem férne ide.Ha gondolod írj nekem a "Privát e-mail a válasz írójának" résznél.

27/F

2009. nov. 2. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne higgy semmit. Reseteld a hiedelmeidet. Szabad vagy, azt csinálsz, amit akarsz. Ha gyakori kényszerpihenőket iktatsz be, hogy neki végül jó legyen, akkor nyilván nem lesz ellenvetése. (NEM lesz, de ha esetleg, akkor elég, ha elmondod, hogy azért így, hogy neki jó legyen, húha:) Érdekes fejleménybe fog torkolni, csak ügyelj arra, hogy te irányítsd az eseményeket.

És a legfontosabb: ne gondolj magadra. Egyáltalán nem létezel. Ő annál inkább. Ha nagyon felizgat az is, ha rá figyelsz, figyeld a légzését, a tekintetét, fogd a kezét, és ott legyen a figyelmed.

Egy idő után semmi szükség nem lesz ilyenekre, csak az útra, amit addig kijelöltek.

2009. nov. 2. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:

ez egy technika, ami tanulható. a lényege, hogy mindig hagyd abba, és nyugtasd le magad, amikor már közel vagy a lövéshez. ilyenkor szorítsd össze a záróizmodat, mintha pisálnod kéne nagyon. ezt amúgy napközben is játszhatod, segít.

tehát lényegében annyi, hogy 1 percig bent vagy a punciban, és amikor már érzed, hogy majdnem jó, akkor vedd ki, a farkadhoz ne érj, inkább a csajodat birizgáld.

amikor kicsit lejjebb hagyott a lelkesedésed, akkor mehet vissza a bré, tolhatod neki, de csak megint addig, amíg érzed, hogy kezd jó lenni. egy idő után rá fogsz érezni, hogy meddig mehetsz el anélkül, hogy elmennél :D

2009. nov. 2. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi most magömlést késleltető síkosítót (prosex) fogunk kipróbálni, mivel az elszorítás, leállás nem vált be.
2009. nov. 3. 11:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!