Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex tényleg, olyan jó dolog?
Figyelt kérdés
Sajnos szűz még vagyok még, így nem tudom milyen.:((
Kérdéses még az, hogy egyáltalán meg tudom milyen.:((
2009. nov. 2. 19:24
2/10 anonim válasza:
elég jó tud lenni... sajnos már egy ideje nekem is hiányom van belőle
3/10 anonim válasza:
De még mennyire. Nem tudom ki találta ki, de örök hála érte:)
4/10 anonim válasza:
Szerintem is jó dolog és majdnem biztos vagyok benne hogy te is meg fogod tudni egyszer ;)
5/10 anonim válasza:
Nagyon jó dolog, ne aggódj előbb vagy utóbb, neked is részed lesz benne! Csak a védekezésről el ne felejtkezzetek!
6/10 anonim válasza:
Amikor elvárások nélkül, egyszerűen egy akarsz lenni azzal, aki a legkedvesebb, akkor egészen elképesztő is lehet, de ffi és női szemmel is tud nagyon ronda, naturalista (irodalmi értelemben) érzés lenni az első néhány, ha nem időztök egymással eleget előtte. Érdemes az elején odafigyelni a részletekre, sietség nélkül végigélni a kezdeteket, mert soha vissza nem térő alkalmakról beszélünk.
8/10 anonim válasza:
Nagyon...:) Az érzés, az, hogy olyan közelségben vagy a pároddal, ahogy máskor nem tudtok. A tudat... :) Minden... :) Én nagyon szeretem :) Ebben tényleg igazán ki lehet kapcsolódni :) Persze mindez akkor igaz, ha valóban szereted az illetőt, és minden meg van köztetek (szerelem, szenvedély, vonzalom...)
10/10 anonim válasza:
sztem meg nem szexelni joo hanem szeretkezni!! :D sok a külömbség..sztem..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!