Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú vok. BNőm már többször szexelt, de én
még egyszer sem, és hétvégére már be is terveztük az
elsőt. Hol csináljuk?
Figyelt kérdés
Először hol csináljuk? Picit be leszünk piálva:D Házban, esetleg egy padon, ha már úgyis bulizni fogunk? Vagy az első alkalmat még ne rontsam el, és csináljuk ágyban? XD
Én minimum egy negyedórás-félórás előjátékkal akarom kényeztetni :P, remélem, h soxor el fog menni :D
2008. júl. 2. 13:59
1/8 anonim válasza:
De sok idióta kérdés van itt mostanság...
Először is nem kellene az egész kérdést telerakni szmájlival.
Másodszor eléggé alpári dolog, ha így akarjátok először együtt tölteni az estét.
Szerintem először nem egy házibuliban kellene szexelnetek, hanem egy nyugisabb helyen.
Mindenféleképpen ágyat javaslom, hisz az az etalon, de asztalon is próbálhatjátok.
Ja és az óvszert ne felejtsd otthon!
2008. júl. 2. 14:02
2/8 anonim válasza:
hát nem tudom,de nagy dologra ne számits sztem.de az elöjáték tényleg legyen jo hosszu,mert az lesz a lényeg az egészben,az elsö szex nem nagy durranás,nem elkeseriteni akarlak.21 vagyok,de az elsö nem volt vmi extra dolog,pedig imádtuk egymást
2008. júl. 2. 14:15
3/8 anonim válasza:
Jo hosszu előjátékkal azt éred el hogy be se teszed és eldurransz:D:D:D(ha jol csinálja). Ha lerészegecc tovább bírod, de lehet nem áll fel:D Sex előtt mindenképp menj el pisilni, mert ha televagy a sok sörtől akkor se fog felállni (tapasztalat). Elég tré és éretlen a kérdés, csináljátok a kutyaolban. Én vmi imó vagy rokkerszkéjtpunk bulira tippelek...
2008. júl. 2. 15:15
4/8 anonim válasza:
Iszonyú könnyen kezeled az egészet, szerintem éretlen vagy még a szexhez. Mintha egy nő csak gombnyomásra eljut a csúcsra, és kész... ha csak ennyi lenne, az utcán is nyomogathatnánk egymást, nem?
2008. júl. 2. 16:13
5/8 anonim válasza:
Hmm..elkeserít, hogy egyre több ilyen fiatal van.Szerintem nem ilyen egyszerű dolog a szex.Nem csak testiség...azt sem értem miért jó ha "picit be lesztek piálva".Max nem emlékeztek rá..igaz, utána már elmondhatod, hogy meghúztad, ügyes fiú!Ha ágyban csináljátok, de piásan, akkor tök mind1, ígyis úgyis elrontod a "romantikát"..nem mintha lenne.Aranyos barátnőd lehet, ha belemegy ilyenekbe.Egészségetekre, ja és ÓVSZER!
2008. júl. 3. 00:40
6/8 anonim válasza:
Hát..a helyében én is elmennék...jó messze tőled.
2008. júl. 3. 00:42
7/8 anonim válasza:
Padon!
Pad rulez!
Pl. ahová én jártam általános iskolába, ott az udvaron volt egy pad, és öles betűkkel bele volt vésve hogy "ITT BASZTAM MEG MARIKÁT!"
Igazi kultikus hely volt ez a napköziseknek, mindig ott ültünk, hátha Marika visszatér és velünk is letol egy menetet...
Szóval a pad a legjobb megoldás.
De annyira ne piázz be, hogy a padot nyald a pina helyett.
2008. júl. 3. 16:44
8/8 anonim válasza:
Először is gratulálok a piás részhez. Miért kell berúgni ahhoz, hogy jó legyen? Szerintem mindenkinek meghatározó az első alkalom így inkább egy csöndes helyen próbálkoznék ahol csak ketten vagytok. Így tudtok egymásra figyelni, nem kell másokkal foglalkozni és nem kell izgulni ki nyit rátok. Meg tudnád figyelni mi jó a barátnődnek és Neked! Nem kell ahhoz pia, hogy a szex "jó" legyen. Vagy csak azért van rá szükséged mert félsz? A első igenis legyen "általános" különben csak magadnak ártasz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!