Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen élményeitek vannak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen élményeitek vannak az anális szexel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a barátom nagyon szeretné kipróbálni, de én még sosem gondoltam rá, és nem is próbáltam, ezért őszintén szólva félek tőle. Van bennem némi kíváncsiság, és tudom, hogy a barátom vigyázna rám, mint mindig, de akkor is félek tőle, úgyhogy szeretném megismerni a véleményeteket, tapasztalataitokat. Előre is köszönöma segítséget.
2009. nov. 2. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
párszor csináltuk, nekem jó volt mindig, neki is, ugyanúgy elmentünk mindketten 18L
2009. nov. 2. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
2009. nov. 2. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jó volt,a lényeg hogy használjatok síkosítót.mikor mi van kéznél,csináltam már hajzselével is.de a nyál a legbeváltabb nálunk,az mindig kéznél van:>

27/F

2009. nov. 2. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Szeretem az anális szexet, a barátom benyálazza egy picit és lassan tolja befelé, nem tövig, mert az fáj, de muszáj kiprobálnod...
2009. nov. 2. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Készülj fel rá h az első alkalom nem lesz egy kellemes élmény! 1x próbáltam életemben de annyira fájt h utána soha többet. Ja és a férfinak jóhogy jó! Kíváncsi lennék hány pasi engedné meg ugyanezt egy vibrivel!:)
2009. nov. 2. 18:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget. Nagyon hálás vagyok, hogy megosztottátok velem a véleményeteket és a tapasztalataitokat.

Puszi

2009. nov. 3. 00:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!