Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért ideges és rossz kedvű a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért ideges és rossz kedvű a barátom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Én vettem el neki a szüzességét ő 18/F én 17/L.

Ha együtt vagyunk hétvégén és nem sexelünk letört ideges és nem értem miért van ez:S

Nagyon ideges olyankor is mikor nem tud elmenni:SRám haragszik ilyenkor is :SPedig én mindent megpróbálok h neki jó legyen:SNem érhetek ugy hozzá nem érinthetem meg mert egyből leordít h mért huzom fel feleslegesen :SPEdig én csak simogatni akarom de viszont nekem nem szükséges annyiszor a sex:SJó persze fontos de mikor már a 3.menet után járunk és fájom ott lennt nem akarok többet és nem érti meg:Smiért lehet ez kérlek segítsetek!!

2009. nov. 2. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
üdv a klubban.szerintem csak fáradt!az én párom is ilyen fáradságra "hivatkozva":s
2009. nov. 2. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg Sex-mániás lett! Hagyd el a francba ha így folytatja tovább! Én is ilyen voltam! Állandóan begerjedtem minden kis érintésre aztán K*rni akartam... Elhagyott a csaj... Elgondolkodtam, hogy miért! Aztán magamhoz tértem! Ez egy rettenetes betegség! Nehéz kigyógyulni belőle! Vagy ha nem akarod elhagyni! Akkor pedíg azt tudom ajánlani, hogy menjetek el Pszichológushoz... vagy sexológushoz. Az még jobb lenne. :D 20/F
2009. nov. 2. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Egyeseknek milyen problémáik vannak! Szörnyű, hogy mik vannak...
2009. nov. 2. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyobb a szexuális igénye mint neked. Van ilyen. Vagy sírsz miatta és elhagyod, vagy összecsiszolódtok és boldogan éltek amíg meg nem haltok.
2009. nov. 2. 17:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!