Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez mitől lehet, nektek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, nem élek nemi életet.
Viszont kb. 1 hete van folyásom, és néha viszket...
Már korábban jártam nődokinál, de azt mondta, hogy semmi bajom. Mégis kb. 1 hete vettem észre, hogy beduzzadt a szeméremajkam, és zavar...:(
2009. nov. 2. 16:24
1/9 anonim válasza:
szerintem menj vissza a nődokidhoz,és ha azt mondja,hogy semmi bajod, akkor menj el egy másikhoz. ez szerintem valami fertőzés amúgy.
2/9 A kérdező kommentje:
De nem törölközöm más kendőjébe...stb.
És mindig pontosan meg is jön.
Ezért nem értem, hogy mitől lehet akár fertőzés is...
2009. nov. 2. 16:29
3/9 anonim válasza:
most nekem is volt pár hónapja
nőgyógyászom azt mondta hogy mástól máshonnan is el lehet kapni de nagyrészt minden nőben jelen van és olykor ki is alakulhat. bárkinél előfordulhat
ha nem akarsz dokihoz menni, előtte kipróbálhatod a canestent, ez 3 napos kúra és nekem bejött
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. nov. 2. 16:52
5/9 anonim válasza:
én is köszönöm az utsó wálasztmer nekem is ez wan...
6/9 anonim válasza:
véletlen nem szedtél anntibiotikumot? attól legyengül az immunrendszered és bárhol lehet ilyen fertőzésed vagy gombád
7/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem szedek gyógyszert
2009. nov. 2. 17:30
8/9 anonim válasza:
Egyébként ilyen fertözéseket nem csak a törülközötöl lehet elkapni, hanem szinte bármitöl és bármi meglepö még a müszálas bugyitól is..neked pedig tuti azod van!
9/9 anonim válasza:
elözö válaszoló mármint nem müszálas bugyid van tuti..hanem fertözésed, a félreértések kedvéért:)))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!