Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgultam a tanáromra, mit csináljak?
18 éves csaj vagyok, az egyik tanáromra felizgultam... Állandóan viccel velem, mondja, hogy maradjak ott beszélgetni. Múltkor szóba jött a szex, és mivel nem vagyok egy félénkebb típus, elbeszélgettem vele a szexről (persze kicsit azért kínosan éreztem magam, hogy pont a tanárommal beszélem meg az intim dolgaim). A beszélgetés végére (egyszerűen nem értem, hogy miért) nagyon felizgultam, pedig igazából nem mondott semmi olyat, csak beleéltem magam szerintem túlságosan xD.
Mit csináljak? Állandóan rágondolok. Jah, amúgy nős, van lánya is. Nem akarok tőle semmit!!!!!!!!!! Csak szeretném kiverni a fejemből, de nem mondom neki, hogy nem maradok mikor kéri, mert még a végén megharagszik, és képes lennék beadni a derekam (nem mintha 100%ig biztos lennék, hogy akarna valamit).
Mit csináljak???
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!